Review Vichy Dermablend





Γεια σας κορίτσια!



Σήμερα θα σας πω για ένα foundation που αγόρασα για πρώτη φορά, αφού είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό. Και αυτό είναι το DERMABLEND της VICHY. Η απόχρωση που επέλεξα είναι το 25 nude. Πρώτα απ'όλα έχει στα αλήθεια κάλυψη. Αξίζει να σας πω, ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της Radiant το ματ foundation, το οποίο είναι εξίσου καλυπτικό αλλά όχι τόσο όσο της Vichy. Προσωπικά, έχω θέμα με κοκκινίλες από ακμή και γι'αυτό ακριβώς χρειάζομαι ένα καλυπτικό make up. Δεν είναι καθόλου βαρύ, δεν είναι πολύ πηχτό και απλώνεται στα αλήθεια εύκολα (παρόλο που είχα ακούσει από άλλες κοπέλες ότι δεν απλώνεται στην επιδερμίδα). Έχει δείκτη προστασίας 35SPF (omg!) και υπόσχεται πως διαρκεί 16 ώρες. Αυτό δεν μπορώ να το τεστάρω καθώς δεν αφήνω ποτέ το foundation για τόσο πολύ. Μέχρι 2-3 ώρες που το έχω φορέσει είναι άψογο. Είναι 30ml και κοστίζει κάπου στα 15-20 ευρώ, εξαρτάται αν θα το βρείτε ή όχι σε έκπτωση. Κανένα παράπονο δεν έχω και σίγουρα αντικατέστησε το foundation της radiant που χρησιμοποιούσα εδώ και ένα χρόνο. 


ΦΙΛΙΑΑΑΑ

6 σχόλια:

  1. Κι εγώ το ματ της Radiant χρησιμοποιώ, και το Dermablend σκέφτομαι καιρό να το πάρω αλλά διστάζω γιατί δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ματ. Και νομίζω δεν είχα βρει την απόχρωσή μου κιόλας. Πάντως θέλω να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα κοριτσι γλυκο!

      πιστευω οτι ειναι περισσοτερο ματ αν οχι το ιδιο!

      αν βρεις τ αποχρωση σου σου το συνιστω να το αγορασεις!

      το αγαπησα πραγματικα!

      Διαγραφή
  2. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προιόν της vichy,εγώ περισσότερο χρησιμοποιώ bb cream,αλλά για πόσο!!!!φαίνεται πολύ καλό και η ετιαρία φυσικά είναι πολύ καλή!της radiant το είχα παλιότερα,και μου φαινόταν πολύ βαρύ για την επιδερμίδα μου,και δεν το ξαναπήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παλια ειχα δοκιμασει καποιες κρεμεσ-gel για την ακμη.

      η εταιρεια ειναι πολυ καλη πραγματικα.

      ναι αναλογως ειναι το foundation.ισως αυτο να ειναι περισσοτερο γ εμας που εχουμε καποιο θεματακι κ χρειαζομαστε γερη καλυψη. για να την βγάζεισ με bb πιστευω οτι θα εχεις πολυ ωραια επιδερμιδα! ;)

      ευχαριστω για το σχολιο σου και που επισκεφθηκες το blog μου! <3

      Διαγραφή
  3. Κορίτσια έχω δοκιμάσει πάρα πολλά foundations αλλά το συγκεκριμένο μου έχει κλέψει την καρδιά και θα παραμείνει παντοτινή αγάπη! Έχω μεικτό δέρμα με έντονη λιπαρότητα στο Τ και κάποιες δυσχρωμίες. Μου προσφέρει τέλεια κάλυψη με ματ και πολύωρο αποτέλεσμα. Το χειμώνα είμαι στην απόχρωση nude και το καλοκαίρι στην sand. Τον τελευταίο χρόνο το προμηθεύομαι από το εξής online φαρμακείο το οποίο έχει συχνές και αξιόλογες προσφορές http://www.ofarmakopoiosmou.gr/gr/el/catalog/brands_477/categories_143

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις