"Το στήθος σου και εσύ..." - Το φροντίζεις όσο πρέπει;








1) Βρες το σωστό στηθόδεσμο

 


Πάρα πολλές γυναίκες φοράνε για μια ζωή, το λάθος size σουτιέν χωρίς να το γνωρίζουν. Επέλεξε να αγοράσεις ένα καλό στηθόδεσμο που θα "κρατάει" καλά το στήθος σου και θα το ανορθώνει. Ο πόνος που έχουμε στη μέση κάποιες φορές οφείλεται στο γεγονός ότι δεν φοράμε σουτιέν.



2)Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου καθημερινά








Γνώριζες ότι η περιοχή του στήθους έχει το πιο λεπτό και ευαίσθητο δέρμα του σώματος; Γι'αυτό ακριβώς, η περιοχή αυτή χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση. Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά και το στήθος σου θα σε "ευγνωμονεί".








3)Χρησιμοποίησε αντηλιακή



Θα σου φανεί παράξενο, αλλά ακόμα και όταν το στήθος είναι καλλυμένο με κάποιο ρούχο, εξακολουθεί να χρειάζεται αντηλιακή προστασία. Οι γιατροί συστήνουν μάλιστα αντηλιακή με δείκτη 60!






4)Εξέταζε το σε τακτά χρονικά διαστήματα 



Πολλές γυναίκες έχουν σωθεί από αυτή την διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψηλαφήσεις το στήθος σου (καλύτερα την ώρα που σαπουνίζεσαι στο μπάνιο ή όταν βάζεις την ενυδατική σου) και να παρατηρήσεις αν υπάρχει κάποιο περίεργο εξογκωματάκι.

5)Επισκέψου τον γυναικολόγο σου




Ετησίως χρειάζεται να πηγαίνεις για μια εξέταση-check up στο γιατρό για να έχεις τη γνώμη ενός ειδικού και να είσαι υγιής.



2 σχόλια:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις