Tips για να μακρύνουν τα μαλλιά!



Τα μαλλιά μας μπορούν να μακρύνουν αν και μόνο αν είναι υγιή. Πολλα προιόντα του εμπορίου χρησιμοποιούν τα βασικα συστατικά τα οποία μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνες μας!
Ορίστε μερικές σπιτικές συνταγές για να μακρύνουν τα μαλλάκια μας!
-Ελαιόλαδο
Απλώστε το στα μαλλιά μία φορά την εβδομάδα για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

-Aloe vera και μέλι 
Ανακατέψτε φύλλα Aloe vera με μέλι και απλώστε το στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το να δράσει για είκοσι λεπτά και ξεπλύνετε.


-Aloe vera και κρεμμύδι
Ετοιμάστε ένα σαμπουάν με φύλλα από aloe vera και κρεμμύδι και πλύνετε με αυτό τα μαλλιά 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Για να έχετε άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε conditioner με βάση το δεντρολίβανο ή το αβοκάντο.

-Νερό από βράσιμο πατάτας
Χρησιμοποιήστε το νερό από τις πατάτες που βράσατε την ίδια μέρα και απλώστε το στα μαλλιά σας αφού τα έχετε σαπουνίσει.

- Ντομάτα, ελαιόλαδο και αλόη 
Μια άλλη θεραπεία για να μακρύνουν τα μαλλιά είναι να πολτοποιήσετε μια ντομάτα με μια σταγόνα ελαιόλαδου, να την τοποθετήσετε ζεστή στη ρίζα των μαλλιών και αφήστε τη όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό το μίγμα μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη aloe vera.

-Άλλη μια συνταγή με κρεμμύδι
Κόβουμε μισό κόκκινο κρεμμύδι, 4 σκελίδες σκόρδο και 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα.Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα περίπου δεκαπέντε λεπτά και πλένουμε τα μαλλιά με αυτό για 4 ημέρες συνεχόμενα.

-Μάσκα για τα μαλλιά
Θα χρειαστείτε ένα αυγό, μια σταγόνα ελαιόλαδο, δύο κουταλιές της σούπας μέλι. Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ μπορείτε να κάνετε συγχρόνως μασάζ.


-Αντισυλληπτικά χάπια
Αγοράστε ένα πακέτο αντισυλληπτικών χαπιών οποιουδήποτε τύπου ή μάρκας. Πάρτε 10 με 15 χάπια και βάλτε τα σε μια πλαστική σακούλα και σπάστε τα προσεκτικά μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέστε τη σκόνη στο σαμπουάν που χρησιμοποιείται συνήθως, ανακατέψτε το καλά και αφήστε το να ομογενοποιηθεί για τουλάχιστον μία ημέρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν ως συνήθως.


-Πρωινό Ενέργειας
Θα χρειαστούμε μια κουταλιά λεκιθίνη σόγιας, μια κουταλιά σιταριού, μια κουταλιά μέλι, μία κουταλιά μπύρας και ένα γιαούρτι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το γιαούρτι και προσθέτουμε αυτή τη συνταγή στο πρωινό μας κάθε μέρα. Μετά από μια εβδομάδα, θα δείτε πώς η τρίχα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και με δύναμη.

1 σχόλιο:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις