7 Online καταστήματα ρούχων με δωρεάν αποστολή

1)Asos



Εδώ μπορείς να βρεις ρούχα (γυναικεία,αντρικά), παπούτσια, αξεσουάρ (κοσμήματα, τσάντες κτλ) και καλλυντικά. Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30 ευρώ. Έρχονται από Αγγλία σε 10-15 μέρες.




Διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ τόσο για άντρες όσο για γυναίκες. Συχνά βγάζει προσφορές και έχει πολύ καλές τιμές. Στέλνει δωρεάν άνω των 75 ευρώ.H παραγγελία έρχεται συνήθως σε διάστημα 15 ημερών. 




Από Ευρώπη και αυτό, με έδρα την Αγγλία, στέλνει δωρεάν για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40 ευρώ. Σχετικά ποιοτικά ρούχα αλλά και παπούτσια, αξεσουάρ. Η παραγγελία φτάνει πολύ γρήγορα μέσα σε 10 μέρες.




Λογικά θα την γνωρίζετε σαν μάρκα αφού έχετε καταστήματα στην Ελλάδα. Πολύ καλή ποιότητα, στέλνει γρήγορα και δεν πληρώνετε μεταφορικά για άνω των 50 ευρώ. Πολύ συχνά βγάζει -20%, -30% στα ήδη με έκπτωση ρούχα.




Εξαιρετική ποιότητα και οικονομικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Δωρεάν αποστολή άνω των 65 ευρώ. Έχει πάντα sale section και στέλνει μέσα σε 10-15 μέρες.





Πληρώνεις ακριβώς αυτό που παίρνεις. Υπέροχη ποιότητα σε όλα και δωρεάν αποστολή άνω των 20 ευρώ! Έχει αντρικά, γυναικεία και παιδικά-βρεφικά!

Σε κανένα από αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν χρησιμοποιείται η μέθοδος της αντικαταβολής. Πρέπει να πληρώσετε με προπληρωμένη χρεωστική κάρτα ή paypal. Δείτε εδώ πώς να κάνετε εύκολα λογαριασμό paypal. 


Εσείς έχετε αγοράσει κάτι από αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα; Ποιο θα συστήνατε;



*Η ανάρτηση αυτή δημοσιεύτηκε στις 25/02/2015. Τα προαναφερθέντα ηλεκτρονικά καταστήματα κατά περιόδους μπορεί να αλλάζουν την πολιτική τους. Επιβεβαιώνετε τις παραπάνω πληροφορίες πριν πραγματοποιείτε αγορές. 

2 σχόλια:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις