My review *Natural Essence*

Καλησπέρα στις όμορφες αναγνώστριες μου!

Εδώ και καιρό,παρέλαβα κάποια προϊόντα για δοκιμή από Natural Essence


Ας αρχίσουμε με το πρώτο προϊόν που φαίνεται στη φωτογραφία και είναι η ενυδατική κρέμα προσώπου. Περιέχει jojoba oil & aloe vera. Η μυρωδιά που έχει είναι διακριτική και προσωπικά μου θυμίζει το λουλούδι γαρδένια αλλά και την μυρωδιά του ροδόνερου.  Απλώνεται πολύ ωραία στο πρόσωπο και δεν γυαλίζει πολύ. Χρειάζεται λίγη ποσότητα τη φορά και μου άφησε γενικά πολύ καλές εντυπώσεις. 

Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα είναι το skin toner που ρυθμίζει την λιπαρότητα τους δέρματος και μειώνει τους πόρους. Είναι σπρέι με αρκετά έντονη μυρωδιά ανθόνερου. Δροσίζει πολύ την επιδερμίδα και το έχω χρησιμοποιήσει τόσο σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα προσώπου όσο και μόνο του πριν το μακιγιάζ. Αυτό λοιπόν που ξεχώρισα είναι ότι αφήνει στην επιδερμίδα υπέροχη μυρωδιά που σε χαλαρώνει. Όσο για τους πόρους δεν παρατήρησα κάποια διαφορά μεγάλη. 

Έπειτα, η κρέμα σώματος με γιασεμί. Στα 100ml αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, αφήνοντας το άρωμα του γιασεμιού. Την χρησιμοποίησα στα πόδια μετά το ξύρισμα και δεν με "έτσουξε" καθόλου. Πολύ καλό προϊόν. 

Τα δύο τελευταία που δοκίμασα από Natural Essence είναι τα lip balms. Μία λέξη για αυτά; Τέλεια! Ξεπερνάνε κάθε liposan τόσο στη μυρωδιά όσο και στη ενυδάτωση που προσφέρουν. Μου έστειλαν την κανέλα και το τριαντάφυλλο. Τι να πω για τις μυρωδιές...για φάγωμα απλά. Ίσως το καλύτερο προϊόν χειλιών που έχω δοκιμάσει.  Διατίθεται και σε άλλα αρώματα και σίγουρα αξίζει η αγορά του! Για εμένα το TOP από τα καλλυντικά της εταιρείας. 

Γενικά, έχω να πω ότι είμαι αρκετά διστακτική με τα χειροποίητα  καλλυντικά  αλλά εμπιστεύτηκα αμέσως την Natural Essence γιατί δεν μου προκάλεσε κανένα πρόβλημα στην επιδερμίδα και οι μυρωδιές με τρέλαναν χωρίς καμιά υπερβολή. Αρκετά είπα όμως...

Θα τα πούμε στο επόμενο post!

ΦΙΛΙΑ! 

2 σχόλια:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις