Tips ομορφιάς από τους... άντρες

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1η - ΑΠΛΑ ΧΕΙΛΗ



Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν τις ανοιχτές αποχρώσεις στα χείλη και ναι, όταν βάζετε αυτό το κόκκινο σκούρο κραγιόν δεν τρελαίνονται. Εννοείται, ότι προτιμάνε να μην φοράτε κολλώδη  gloss (δεν είναι ωραία αίσθηση γι αυτούς στο φιλί). Συνεπώς, μείνετε σε απαλές αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ, του κοραλλί...

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2η - ΜΥΡΩΔΙΑ-ΣΤΥΛ ΜΑΛΛΙΩΝ --> 1-0


Τους ενδιαφέρει περισσότερο να μυρίσουν τα μαλλιά σου παρά αν έκανες τα μαλλιά μπούκλες, ίσια, κότσο κτλ! Οπότε, χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν που μυρίζει έντονα για να κρατήσει η μυρωδιά τους (όταν λέμε έντονα, εννοούμε ωραία έντονα!) και μάγεψε τον καθώς θα τα χαϊδεύει και θα τα μυρίζει.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3η - ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ


Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών θεωρεί υπερβολικά τα πολύ μεγάλα νύχια, με τα πολλά σχέδια ή έντονα βαμμένα. Τους αρέσει να διατηρούνται καθαρά, περιποιημένα και δεν ενδιαφέρονται τόσο για το χρώμα αρκεί να μην το παρακάνεις με τα φωσφοριζέ χρώματα που δεν είναι ότι πιο θηλυκό. Στους πιο πολλούς αρέσει το γαλλικό μανικιούρ!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 4η - ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ


Τους αρέσει να έχετε κάνει ένα προσεγμένο μακιγιάζ χωρίς να το παρακάνετε στα χρώματα. Τονίστε τις γωνίες σας, κάνετε έντονα ή μάτια ή χείλη και το υπόλοιπο πρόσωπο αφήστε το σε ουδέτερους τόνους. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 5η - ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SMOKEY, SMOKEY!


Μπορεί όπως είπαμε να τους αρέσει να τονίζετε την φυσική ομορφιά σας αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με μια βραδινή εμφάνιση όπου σας βλέπει με ένα smokey sexy βλέμμα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 6η - Η  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ


Ίσως το πιο σημαντικό beauty tip απ' όλα!  Στους άνδρες αρέσει να βλέπουν γυναίκες σίγουρες για τον εαυτό τους, που πιστεύουν σε αυτές και αυτό βγαίνει στα αλήθεια προς τα έξω. Οπότε, ακόμα και αν σου αρέσει να βάφεσαι σαν κλόουν ή να είσαι υπερβολική, κάντο αν αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση! Αυτό το tip στα αλήθεια αναιρεί τα υπόλοιπα. 
Always act like you are wearing an invisible crown! 



5 σχόλια:

  1. Καλημέρα, καλή μου!Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου για τις κοπέλες, που δεν είναι παντρεμένες!Για τις παντρεμένες ισχύει, περιποιήσου χωρίς υπερβολές, ακόμα και όταν είσαι μέσα στο σπίτι με την κουτάλα στο χέρι και πάνω από τη χύτρα!!!!
    Ένα απαλό μακιγιάζ είναι ότι χρειάζεται!
    Πάντως γενικά, το smokey και η αυτοπεποίθηση, όπως ακριβώς τα λες, είναι οι καλύτερες, κατά τη γνώη μου, συμβουλές!Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερούδια κορίτσι μου!!!
      Νομίζω ότι οι παντρεμένες λοιπόν έχουν να κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά!
      ;)
      όπως και να έχει όσο δύσκολο είναι να προσπαθούμε να τα καταφέρουμε όλα, τόσο ωραία είναι η αίσθηση όταν διαπιστώσουμε ότι τα καταφέραμε!

      Διαγραφή
  2. Ωραίες οι συμβουλές σου..
    συμφωνώ να είμαστε πάντα περιποιημένες..μόνο έτσι θα έχουμε αυτοπεποίθηση..
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χιχι, πολύ ωραίο post! :)

    αν θες πέρνα μια βόλτα από δω http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις