Τα must που πρέπει να έχει μια ντουλάπα: 5 απαραίτητα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από μια γυναίκα


Τα must που πρέπει να έχει μια ντουλάπα: 5 απαραίτητα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από μια γυναίκα
     Όλες έχουμε ντουλάπες και συρτάρια υπερφορτωμένα με ρούχα, αλλά ανεξάρτητα από αυτά που διαθέτουμε ήδη πάντα υπάρχουν βασικά κομμάτια που χρειάζονται όλες οι γυναίκες προκειμένου να ολοκληρωθεί η ντουλάπα τους.
     Αυτά τα κομμάτια είναι ρούχα που πάνε με όλα, μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και μας κάνουν να δείχνουμε υπέροχες μέσα σε μερικά λεπτά.
     Ακολουθεί μια λίστα από τα απαραίτητα «must» ρούχα που δεν πρέπει να σας λείπουν:
Εφαρμοστό τζιν
     Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε ένα τζιν παντελόνι που να κάνει τους γοφούς σας να δείχνουν φανταστικοί; Όταν αγοράζετε τζιν μην αρπάξετε το πρώτο που θα βρείτε μπροστά σας ή το μόνο που «νομίζετε» ότι είναι στο μέγεθός σας. Επιλέξτε μερικά διαφορετικά παντελόνια και δοκιμάστε τα. Κάντε στροφή 360 μοιρών και βεβαιωθείτε ότι φαίνεται υπέροχο σε κάθε γωνία. Αν έχετε μαζί σας φίλους σας ζητήστε τους τη γνώμη τους.
Μαύρο παντελόνι που ταιριάζει με όλα
     Μαζί με ένα ωραίο τζιν θα πρέπει να έχετε και ένα ωραίο παντελόνι που κολακεύει το σώμα σας. Το καλύτερο παντελόνι είναι ένα απλό παντελόνι που μπορεί να συνδυαστεί με όλα. Αυτό σημαίνει όχι ιδαίτερα διακοσμητικά ή κοψίματα της εκάστοτε μόδας. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε δοκιμάσει κάνοντας στροφή 360 μοιρών στον καθρέφτη.
     ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν δεν μπορείτε να βρείτε το καλύτερο παντελόνι για εσάς στα μαγαζιά μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας! Επισκεφτείτε το ραφτάδικο της περιοχής σας και μάθετε πόσο θα κοστίσει να το ράψετε. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αξίζει το κόστος.
Το λευκό πουκάμισο
     Ένα λευκό κολαριστό πουκάμισο είναι σημαντικό, επειδή μπορείτε να το φορέσετε σε μια πλειάδα περιπτώσεων, όπως στη δουλειά, στα πάρτι ή ακόμα και μια μέρα ανάπαυσης στο σπίτι. Το καλύτερο λευκό πουκάμισο είναι αυτό που έχει μακριά μανίκια. Μπορείτε να
τα γυρίσετε εύκολα, αν θέλετε να δείχνουν πιο κοντά. Μπορείτε να προσθέσετε άπειρα αξεσουάρ στο λευκό σας πουκάμισο, όπως φουλάρια, καπέλα, σκουλαρίκια και ζώνες.
Το μαύρο φόρεμα
     Ένα βασικό είδος για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας είναι ένα μίνι μαύρο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα πρέπει να είναι κατάλληλο να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με όλα τα αξεσουάρ και με όλους τους τύπους παπουτσιών. Το μίνι μαύρο φόρεμα πρέπει να τονίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να κρύβει όσα θέλετε να κρύψετε. Αν δεν είστε σίγουρες επιλέξτε ένα μαύρο φόρεμα σε γραμμή άλφα.
Οι μαύρες γόβες στιλέτο
     Υπάρχει πιο καυτός τύπος παπουτσιών από τα τακούνια στιλέτο; Αν και δεν είναι τα πιο άνετα παπούτσια, σίγουρα συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα ρούχα. Φορέματα, παντελόνια, τζιν, φούστες, εσείς επιλέγετε και τα τακούνια στιλέτο συνδυάζονται υπέροχα. Τα απλά μαύρα λουστρίνια είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε την ανέμελη και εύκολη «κομψή» εμφάνιση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις