Review - Clinique Dramatically Moisturizing Lotion - Ένα καλό προϊόν ή όχι;




Η νέα ανανεωμένη σύνθεση της ενυδατικής της Clinique είναι η Dramatically Moisturizing Lotion. Υπόσχεται ότι συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή. 

Την φοράω περισσότερο από ενάμιση μήνα και την τεστάρω σε καθημερινή βάση. Πρόκειται λοιπόν για ένα πλαστικό μπουκάλι που περιέχει 125ml προϊόν και έχει αντλία. Πραγματικά, δύσκολα βρίσκεις μια ενυδατική που να εξάγεται το προϊόν με τέτοιο τρόπο. Συνήθως είναι σε βαζάκια και αναγκάζεσαι να βάζεις τα δάχτυλα σου κάτι που δεν είναι και ότι πιο υγιές. Άρα, το πρώτο θετικό για εμένα είναι η συσκευασία της.



Όσον αφορά την σύνθεση, είναι αρκετά "νερουλή" και απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο χωρίς να χρειαστείς περισσότερο από μια πίεση της αντλίας. "Είναι λιπαρή;" Δεν είναι, αλλά δεν αφήνει και ματ το πρόσωπο. Ας πούμε ότι αφήνει όψη φρεσκάδας και λάμψης. 

Την χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ αφού έχω καθαρίσει καλά το πρόσωπο μου. Το πρωί που ξυπνάω, το πρόσωπο είναι καθαρό και απαλό. Κυρίως καθαρό όμως, με την έννοια ότι η επιδερμίδα έχει "ήρεμη" όψη. 

"Αξίζει τα χρήματα;" Μιλάμε για μια high end εταιρεία οπότε το budget ανεβαίνει αφού δεν είναι ένα προϊόν που το συναντάμε στο σούπερ μάρκετ. Προσωπικά πιστεύω πως εάν επενδύεις χρήματα στην περιποίηση της επιδερμίδας σου και σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς ποιοτικά προϊόντα τότε αξίζει να την δοκιμάσεις. Εξάλλου περιέχει τόσο πολύ προϊόν και χρειάζεσαι τόσο λίγη ποσότητα που θα "βγάλει" τα χρήματα της σίγουρα. Την έχω στη κατοχή μου τόσο καιρό και ακόμα δεν έχει φτάσει στα μισά. Όμως, κάθε μέρα την χρησιμοποιώ και για να πω τη πικρή μου αλήθεια μερικές φορές με πιάνει αχορταγία και παίρνω περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζομαι! 

Έχετε δοκιμάσει τη Dramatically Moisturizing Lotion; Ποιες είναι οι δικές σας εντυπώσεις; 




6 σχόλια:

  1. Σιγουρα θα τη δοκιμασω καποια στιγμη, λατρευω τις πιο λεπτορευστες κρεμες που ενυδατωνουν!Thanks για το review!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, έχει λεπτόρρευστη υφή.
      Ευχαριστώ που επισκέφθηκες το blog μου!
      :D

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μία κρέμα αλλά θα τη δοκίμαζα για να δω και προσωπικά πώς είναι! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου VintageHolic!
      Και εγω παρακολούθησα πριν λίγες ημέρες το βιντεάκι σου με κραγιόν essence! Μακάρι να είχαμε στο τόπο μου να τα δοκίμαζα και εγώ!

      Διαγραφή
  3. μου αρεσει πολυ που εχει αντλια και το γεγονος οτι ειναι λεπτορευστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις