Η πούδρα για μωρά στο νεσεσέρ σου! Οι 7 χρήσεις της που δεν γνωρίζεις


Τι δουλειά μπορεί να έχει μια baby powder στο ράφι με τα καλλυντικά σου; Γιατί να την αγοράσεις εάν δεν έχεις μωρό ή παιδί; 



Μια βρεφική πούδρα μπορεί να χρησιμεύσει στο νεσεσέρ σου ακόμα και στη τσάντα παραλίας! 

Δες τις 7 χρήσεις της!


  • Μετά το μπάνιο σου, άπλωσε μια body lotion στο σώμα σου και έπειτα άπλωσε μικρή ποσότητας πούδρας. Αυτό θα κάνει την επιδερμίδα σου να μοσχοβολάει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά και θα δώσει στο δέρμα αίσθηση απαλότητας! 
  • Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, μπορείς πριν την εφαρμογή του foundation να απλώσεις στο πρόσωπο σου λίγη πούδρα και έπειτα να βάλεις τη βάση σου. Μπορείς να τοποθετήσεις το προϊόν ακόμα και στα βλέφαρα σου αν είναι λιπαρά. 
  • Εάν για τον ίδιο λόγο το μακιγιάζ σου δεν διαρκεί, τότε (εάν δεν έχεις ακολουθήσει την προηγούμενη συμβουλή) μπορείς να σετάρεις το μακιγιάζ με ελάχιστη ποσότητα πούδρας! Ουσιαστικά είναι μια εναλλακτική πρόταση εάν έχεις ξεμείνει από την πούδρα των καλλυντικών σου.
  • Για τα πόδια σου...Εάν ιδρώνουν τα πόδια σου, εφαρμόσε baby powder στα πόδια  πριν φορέσεις τα παπούτσια σου και αυτό θα εμποδίσει να ιδρώσεις αλλά και την κακοσμία. 
  • Στη παραλία! Η πούδρα θα βοηθήσει στο να φύγει η άμμος από το βρεγμένο σώμα σου! Η πούδρα απορροφά το νερό και έτσι γίνεται πιο εύκολο να βγάλεις από πάνω σου την άμμο.
  • Πριν ξυριστείς με την ξυριστική μηχανή, βάλε πούδρα. Αυτό θα μειώσει την "τριβή" και θα σου χαρίσει ένα μαλακότερο δέρμα.
  • Χρησιμοποιήσε την σαν ξηρό σαμπουάν. Τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς, εφάρμοσε την στα μαλλιά σου κοντά στις ρίζες. Μετά απομάκρυνε την με μια χτένα. 

+1 tip! Στις ζέστες ημέρες του καλοκαιριού, συχνά ιδρώνουμε όταν κοιμόμαστε. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να "πασπαλίσετε" τα σεντόνια σας με μια μικρή ποσότητα βρεφικής πούδρας, εκείνη θα απορροφήσει την υγρασία αλλά και το κρεβάτι σας θα μυρίζει υπέροχα! 

4 σχόλια:

  1. Το ταλκ είναι το καλύτερο ξηρό σαμπουαν ever!!!Ομολογώ ότι η μόνη χρήση που δεν γνώριζα είναι αυτή για την παραλία!!!!!!Πολυ ενδιαφέρον ποστ!!!!!!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά, πολλά από αυτά που έχει ο καθένας μας σπίτι του, μπορούν να χρησιμεύσουν σαν εναλλακτικές για άλλες χρήσεις! Εδώ μπορείς να δεις και σε τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει μια βαζελίνη!
      http://woman-licious.blogspot.gr/2013/04/20.html

      Διαγραφή
  2. Τι σου κάνει μια πούδρα μπεμπε???!!! μια αισθητικός μου είχε πει "μη ξοδεύεσαι, υπάρχουν προιόντα που κάνουν θαύματα χωρίς να χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά"..ταλκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις