Review Aqua Repair μάσκες προσώπου



Καλησπέρα φίλες μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε! 

Σε αυτό το post θα σας πω την γνώμη μου για κάποιες μάσκες της Red Water που είχα τη χαρά να δοκιμάσω. 

Γενικά, δεν έχω την συνήθεια να κάνω μάσκες στο πρόσωπο μου αν και νομίζω τελικά ότι αξίζει να φροντίζουμε με αυτό το τρόπο την επιδερμίδα μας. Αγαπημένη μου η μάσκα ενυδάτωσης. Δεν έχω λόγια... Η μυρωδιά της δεν είναι έντονη αλλά ακριβώς όσο πρέπει για ένα προϊόν που το βάζουμε στο πρόσωπο. Την έχω δοκιμάσει γύρω στις 3 φορές και αφού την άφησα στο πρόσωπο για 10-20 λεπτά περίπου (ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας για ενυδάτωση) έπειτα το δέρμα μου ήταν μαλακό και απαλό σαν μωρού! 

Συν τις άλλοις, οι κοκκινίλες που έχω δεν ήταν τόσο έντονες. Φανταστείτε τη χαρά μου όταν είδα το πρόσωπο μου έτσι! 

Ένα άλλο θετικό στις μάσκες αυτές είναι ότι είναι πολύ οικονομικές (1,65€). Το κάθε φακελάκι περιέχει ποσότητα για να την χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 2 φορές βάζοντας κάθε φορά μια γενναία ποσότητα στο πρόσωπο. 

Η μάσκα που χρησιμοποίησα εγώ ως επί το πλείστον, λέγεται Βαθιάς Ενυδάτωσης και είναι με γιαούρτι και μέλι. Διατίθενται ακόμα μάσκα σύσφιξης και λάμψης με λινάρι και καλαμπόκι και μάσκα αναδόμησης και αντιγήρανσης με άγρια γλυκοπατάτα.

Για όσες από εσάς ενδιαφέρονται, μπορούν να τις βρουν σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Ελλάδα αλλά και να παραγγείλετε κατευθείαν από την εταιρεία στέλνοντας στο customer.service@benefithellas.com


Πολλά φιλιά!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο το blog σου.σε ακολουθώ...Αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις