Μερικά νέα μυστικά ομορφιάς που έμαθα το τελευταίο καιρό! (Part 3)

1)Για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σου, πέρνα τα νύχια σου μια λεπτή στρώση κάθε δύο μέρες. Δώσε περισσότερη βάση στο πάνω μέρος του νυχιού (εκεί όπου αρχίζει να "φεύγει" το βερνίκι) και εφάρμοσε περισσότερο top coat (διαφανές βερνίκι) σε εκείνη τη περιοχή.





2) Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα κόκκινο κραγιόν, επέλεξε εκείνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Αν έχεις "θερμούς" υποτόνους, ψάξε για κόκκινα κραγιόν με τέτοιους υποτόνους και αν πάλι έχεις ψυχρούς υποτόνους, το κόκκινο σου πρέπει να κινείται σε εκείνο το χρωματικό τόνο.



3)Για επιδερμίδα χωρίς ακμή, επέλεξε ένα καθαριστικό προσώπου με σαλικυλικό οξύ (salycilic acid) ή με υπεροξείδιο του βενζολίου (benzoyl peroxide)

4)Για μπούκλες που διαρκούν, σιγουρέψου πως τα μαλλιά σου είναι απολύτως στεγνά πριν χρησιμοποιήσεις το σίδερο μαλλιών.

5)Αν θες τα μαλλιά σου να έχουν όγκο, καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας μην περνάς τα χέρια σου ανάμεσα τους, καθώς η φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας θα κάνεις τις ρίζες σου να χάσουν οποιονδήποτε όγκο.

6)Αν αντιμετωπίζεις ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής ή στις άκρες των μαλλιών σου, χρησιμοποίησε έλαιο με αβοκάντο.


7) Για να πετύχεις ένα "διάφανο"- φυσικότερο αποτέλεσμα με το foundation σου, απλά πρόσθεσε αλόη (σε ποσότητα μισού μπιζελιού)  πριν την εφαρμογή του στο πρόσωπο.




8)Αν το eyeliner σου, "θρυματίζεται" - κάνει κομματάκια, 15 λεπτά πριν την εφαρμογή του, βάλε το στο ψυγείο.

9)Για μαλλιά με υγιή όψη, ακολουθήστε το εξής tip. Πλύνετε τα με μπύρα (η οποία θα τα ενυδατώσει) και στη συνέχεια με ξύδι που θα τους δώσει έντονη λάμψη. Αφήστε το καθένα για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο κρύο νερό!


10)Ένα tip για ακνεϊκές επιδερμίδες αλλά και για την πρόληψη ρυτίδων: Πριν κοιμηθείτε τρίψτε το πρόσωπο σας με ένα παγάκι μέχρι να λιώσει. Λένε ότι "πιάνει"!

11)Μιας και τα lip stains είναι πολύ στη μόδα το τελευταίο καιρό, το ήξερες ότι έχεις και εσύ στο ψυγείο σου ένα; Ναι ναι! Πρόκειται για το παντζάρι. Λιώσε λίγο παντζάρι και τοποθέτησε το στα χείλη σου! Θα έχεις έναν "φυσικό" λεκέ και μάλιστα σε μια τέλεια απόχρωση!





Δες το Part 1 εδώ
Δες το Part 2 εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις