19+1 Πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις γυναίκες

Μπορείς να παραδεχθείς πως ΑΠΛΑ συμβαίνουν και σε εσένα τα επόμενα 20 πράγματα!


1)Έχεις τουλάχιστον 15 σουτιέν και φοράς ένα ή δύο μέχρι να λιώσουν γιατί απλώς σε βολεύουν. Α!Και τα πλένεις, μόνο όταν πραγματικά λερωθούν.



2)Δεν πρόλαβες να ξυριστείς ή βαρέθηκες να το κάνεις ρε παιδάκι μου, γι'αυτό βάζεις παντελόνι αντί για φούστα ή μακρυμάνικη μπλούζα αντί για αμάνικη.

3)Αγοράζεις ρούχα γιατί τα βρήκες σε πολύ καλές τιμές, ΤΣΑΜΠΑΑΑ αλλά δεν τα φοράς ποτέ.



4)Τα μαλλιά σου είναι λαδωμένα. Θα κάνεις αλογοουρά.



5)Έχεις περίοδο και προσπαθείς να μην γελάσεις δυνατά ή να μην βήξεις ή να μην φτερνιστείς γιατί βροχήηηη το αίμα .




6)Το άλλο μισό, σου είπε κάτι που δεν σου κάθισε καλά, τα έχεις πάρει, σε ρωτάει τι έχεις και απαντάς "τίποτα".  [Αν βράζεις λέει?!]



7)Η καλύτερη στιγμή της ημέρας, όταν γυρνάς σπίτι και βγάζεις το σουτιέν. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!



8)Βάζεις μάσκαρα και...
έχεις ανοιχτό στόμα;



9)Όταν δεν σε βλέπουν, φτιάχνεις το σουτιέν σου ή το εσώρουχο σου.

10)Είσαι στη τουαλέτα και ξέρεις πως κάποιος είναι ακριβώς απ'έξω. Τι κάνεις; Ανοίγεις τη βρύση, πατάς το καζανάκι ή τελικά περιμένεις να φύγει για να μην "σε ακούσει".

11)Σε κάθε ταινία με έναν άντρα και μια γυναίκα, που ζουν το δικό τους love story, αναρωτιέσαι γιατί δεν συμβαίνουν και σε εσένα αυτά; Που είναι κρυμμένοι τέλος πάντων αυτοί οι τύποι;!

12)Όταν βγαίνεις για καφέ με τις φίλες σου, το 70% της συζήτησης είναι κουτσομπολιά. Για την γειτόνισσα, για την συνάδελφο, για την συμμαθήτρια, για αυτή που μπήκε μόλις στο μαγαζί.



13)Τσεκάρεις ένα ωραίο φόρεμα, μπαίνεις στο δοκιμαστήριο να το φορέσεις, συνειδητοποιείς ότι είναι σου είναι μικρό. Δεν πτοείσαι. Συνεχίζεις τη προσπάθεια μέχρι να σου μπει. Ώρα να το βγάλεις όμως και δεν λέει να φύγει από πάνω σου. Τότε είναι που περνάνε 1653523562 σκέψεις τι μπορεί να συμβεί αν δεν τα καταφέρεις να το βγάλεις!



14)Μιλάς στο σκύλο σου με τσιριχτή φωνή και το κανακεύεις.



15)Σχεδιάζεις την ημέρα του γάμου σου, με κάθε λεπτομέρεια (και ας μην έχει βρεθεί καν ο κατάλληλος)  κάποιες από εμάς δε, έχουμε επιλέξει ήδη την playlist που θα παίζει.



16)Είσαι στεναχωρημένη και αντί να βάλεις χαρούμενα τραγούδια, ακούς εκείνα που σε ρίχνουν και κλαις κι άλλο, κι άλλο!



17)Λες στον φίλο σου ότι τα προσωπικά σας πρέπει να μένουν μεταξύ σας και λίγο αργότερα συναντιέσαι με τη φίλη σου και της περιγράφεις κάθε λεπτομέρεια για το πως πέρασες μαζί του το βράδυ.

18)Ανεβάζεις στο facebook-instagram-twitter μια φωτογραφία και τη βλέπεις, κάνεις κάτι άλλο, πας και την ξαναβλέπεις και ξανά και ξανά, ώσπου βρίσκεις 10 πράγματα που δεν φαίνονται ωραία πάνω σου και τελικά μετανιώνεις που την ανέβασες....αλλά νταξ, επειδή έχει 40 likes, κρίμα να τη σβήσεις

.                                       

19)Σκέφτεσαι πως θα είναι τα παιδιά σου αν και εφόσον έχουν πατέρα το αγόρι σου.

20)Κουβαλάς στη τσάντα σου: πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά, σημειωματάριο, στυλό, χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, liposan, κραγιόν, άρωμα, αντιιδρωτικό, οδοντικό νήμα, μια μίνι οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα (δεν ξέρεις βρε αδερφέ, μπορεί να χρειαστεί), σερβιέτες, ταμπόν, ενυδατική κρέμα χεριών, καθρεπτάκι, χτένα, depon...ε αφου χωράνε και άλλα γιατί να μην την γεμίσεις;




Και δεν θα σε ρωτήσω αν έχουν συμβεί και σε εσένα τα προηγούμενα, αυτό που θα ρωτήσω είναι: Υπάρχει έστω και μία, που να μην;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις