Ποιες αποχρώσεις κραγιόν θα δείξουν τα δόντια σου λευκότερα

Στο μακιγιάζ πρέπει να επιλέγουμε τις κατάλληλες αποχρώσεις προκειμένου να αναδείξουμε κάποια σημεία και να "κρύψουμε" άλλα. Όπως λοιπόν χρησιμοποιούμε το πράσινο concealer για να "σβήσουμε" τις κοκκινίλες, τη σκούρα πούδρα για να κάνουμε φωτοσκιάσεις και πάει λέγοντας, έτσι και το κραγιόν που θα επιλέξουμε μπορεί να κάνει τα δόντια μας να φαίνονται πιο κίτρινα ή πιο λευκά από ότι είναι στη πραγματικότητα. Προφανώς και δεν είναι κάποιου είδους μαγεία, οπότε μην περιμένετε ότι τα δόντια σας θα γίνουν σαν των αστέρων του Hollywood αλλά σίγουρα η διαφορά θα είναι εμφανής!


Στη περίπτωση που θέλουμε να φορέσουμε ένα nude κραγιόν

Καταρχάς, αποτελεί μια δύσκολη απόχρωση καθώς δεν βοηθάει τα δόντια να φαίνονται λευκότερα. Παρόλα αυτά, το να διαλέγετε αποχρώσεις nude που ροζίζουν και όχι αυτές που κινούνται στη χρωματική παλέτα του ροδάκινου ή του καφέ, θα αναδείξει το λευκό των δοντιών. 

Στη περίπτωση που θέλουμε να φορέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν

Τα κόκκινα κραγιόν χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Σε αυτά που έχουν μπλε υποτόνους, ροζ υποτόνους και πορτοκαλί υποτόνους. Τα πρώτα είναι καλύτερα στο να αναδείκνυουν το λευκό των δοντιών, δεύτερα έρχονται τα δεύτερα και τέλος, οι πορτοκαλί υποτόνοι τα κάνουν να δείχνουν πιο κίτρινα.

Στη περίπτωση που θέλουμε να φορέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν

Όπως και με τα κόκκινα κραγιόν, έτσι και στα ροζ, ψάχνουμε εκείνα που κρύβουν μπλε υποτόνους και όχι κίτρινους. Και αν δεν σας αρέσει το ροζ της Barbie, τότε προτιμήστε τα ροζ που μοβίζουν και κινούνται σε ανοιχτόχρωμες "berry" αποχρώσεις.

Στη περίπτωση που θέλουμε να φορέσουμε ένα σκούρο-βαθύ κόκκινο ή μωβ κραγιόν

Πρόκειται για τα burgundy χρώματα, τα οποία αν και τάση τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς δεν βοηθούν στο να φαίνονται τα δόντια λευκότερα. Παρόλα αυτά, αν τα τολμήσετε, προτιμήσετε εκείνα που έχουν περισσότερο ροζ και λιγότερο καφέ χρώμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις