12 Λύσεις για ένα "Low Badget" νεσεσέρ ή αλλιώς πως να γίνεις Σκρούτζ!

1)Τι; Ξεράθηκε η μάσκαρα; ΜΗΝ ΣΚΑΣ!


Αντί να τρέξεις να αγοράσεις άλλη και να μπεις και σε έξοδα, απλά βάλε το δοχείο της μάσκαρα σε ζεστό νεράκι και ΤΑΡΑΤΑ ΤΑΝ! Ορίστε μια ολοκαίνουρια κ "φρέσκια" μάσκαρα!

2)Τελειώνει το ακριβό σου άρωμα; Το κατανάλωσες πάλι στο πι και φι ε; 


Για να "κρατήσεις" τη μυρωδιά πάνω σου για περισσότερες ημέρες, μπορείς να ρίξεις τις τελευταίες σταγόνες του αρώματος σου σε μια λοσιόν χωρίς άρωμα και άρχισε το πασάλειμμα!

3)Προτίμησε τις online αγορές!

Δεν θα σου πω ψέμματα...η ηλεκτρονική αγορά κρύβει ΠΑΝΤΑ θησαυρούς τους οποίους πρέπει να εκμεταλλεύεσαι! Φθηνά και ποιοτικά προϊόντα ή ακριβά σε μεγάλες εκπτώσεις. Δεν έχεις δει το post μου για τα beauty eshops; Ποτέ δεν είναι αργά! Εδώωωωω!

4)Ξέμεινες και από foundation; 

Για δες καλύτερα! Όλο και κάτι θα κρύβεται ακόμα μέσα. Απλά κόψε τη συσκευασία του προϊόντος και "γλείψε" ότι έχει μείνει. Για εσένα που επέλεξες γυάλινη συσκευασία, δεν έχει! :P

5)Μην χαλάς τα χρήματα σου σε ψεύτικες βλεφαρίδες ή μάσκαρα με fibers!


Η εναλλακτική βρίσκεται στο σπίτι σου. Ποια είναι; Η πούδρα για τα μωράκια! Μετά την τοποθέτηση της μάσκαρα, βάλε με μια μπατονέτα λίγο πούδρα και επανέλαβε τη διαδικασία βάζοντας μάσκαρα!


6)Θέλεις αυτή την απόχρωση κραγιόν της chanel, της  mac; Άλλα λεφτά γιοκ!



Πάτα στο google την μάρκα και την απόχρωση κ έπειτα κόλλησε τη λέξη dupe. Θα σου βγάλει άλλα προϊόντα από φθηνότερες drugstore μάρκες που μοιάζουν πολύ με αυτό που ζητάς!

7)Μην πετάς τις σκιές-ρουζ που έχουν σπάσει.



Θα το ξέρεις το κόλπο, δεν μπορεί! Δεν το ξέρεις; Βάλε λίγο οινόπνευμα και με ένα κουτάλι πίεσε το προϊόν στη συσκευασία του.

8)Τα προϊόντα σε compact μορφή σου σπάνε κατά την μεταφορά τους;

Βρε άτσαλο κορίτσι, πάλι σου έσπασε η πούδρα; Την επόμενη φορά βάλε ένα δίσκο βαμβακιού μέσα και θα σπάσει πολύ δυσκολότερα. Θαύματα δεν κάνει, για αυτό πρόσεχε κ εσύ ρε παιδί μου!

9)Έχεις σκιές σε ελεύθερη μορφή, βλ. pigment και δεν τις χρησιμοποιείς; 


Ανανέωσε ένα βερνίκι νυχιών σου. Απλά βάλε το glitter μέσα στο μανό και ορίστε μια μεταλλική όζα!

10)Ξέχασα να σου πω, πως για να μην σου ξεραίνεται η μάσκαρα, να ακολουθείς το εξής:


Μην τραβάς το βουρτσάκι απότομα έξω γιατί μπαίνει αέρας και έτσι ξεραίνεται. Για να μην συμβαίνει αυτό, μπορείς να βγάζεις το βουρτσάκι με κυκλικές κινήσεις, γυρίζοντας  δηλαδή το δοχείο γύρω γύρω και τραβώντας το wand έξω. Αυτό επίσης είναι ένα εξαιρετικό tip για να μην γίνονται κομπάκια στις βλεφαρίδες σου!

11)Για μεγαλύτερη διάρκεια στα καλλυντικά σου...


Βάλε τα δίπλα στο γάλα. Εεεε δηλαδή εννοώ βάλε τα στο ψυγείο.


12) Κόπηκε το κραγιόν σου λόγω ζέστης;



Μάλλον δεν θα ακολούθησες τη λύση 11 εεε; Μπορείς να ζεστάνεις με έναν αναπτήρα το προϊόν του κραγιόν και να το κολλήσεις ή αλλιώς να το λιώσεις και να το βάλεις σε ένα μικρό βαζάκι.


Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου! 

{I DO NOW OWN THE PHOTOS}




Δυστυχώς, αν και η σελίδα έχει 3,000 Likes, το fb δείχνει τα post ούτε στις 100 από εσάς. Γι'αυτό επέλεξα να φτιάξω ένα group για όσες θέλουν να μαθαίνουν beauty tips από το Woman-licious.gr. Όσες πιστές, προσέλθετε! 

2 σχόλια:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις