Μερικά νέα μυστικά ομορφιάς που έμαθα το τελευταίο καιρό! (Part 2)




1)Ξέμεινα από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ τι μπορώ να κάνω; Τρέξε στη κουζίνα! Σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ ή βαμβάκι εμπότισε λίγο ελαιόλαδο και με μαλακές κινήσεις πέρασε το στο πρόσωπο σαν να επρόκειτο για γαλάκτωμα. Απλά, στο τέλος φρόντισε να πλύνεις με άφθονο νερό την επιδερμίδα σου.


2)Μετά από ένα μανικιούρ-πεντικιούρ με κόκκινο βερνίκι, τα νύχια σου κιτρινίζουν; Δοκίμασε πριν βάψεις τα νύχια σου, να τους προσφέρεις ένα μικρό σπα σε ένα μπολ που θα έχει ζεστό νερό και στυμμένο χυμό λεμονιού! Κάπως ανάλογα λειτουργεί και η σόδα!


3)Μην πετάξεις το λεμόνι! Αν τα μαλλιά σου λαδώνουν σύντομα, κόψε μισό λεμόνι, στύψε το και στη συνέχεια πρόσθεσε μαύρο τσάι και πέρασε το μείγμα από τα μαλλιά σου. Λένε πως δουλεύει, αξίζει μια δοκιμή τι λες;


4)Όταν τοποθετείς το ρουζ στο πρόσωπο σου, να θυμάσαι πως πρέπει να το βάζεις δύο δάχτυλα μετά-πριν από τη μύτη.


5)Μάσκα με ασπιρίνη; Και όμως! Λιώσε μερικές ασπιρίνες σε νερό φτιάχνοντας μια πάστα και άπλωσε την στο πρόσωπο για 10-15 λεπτά και ξέπλυνε καλά. Έχω ακούσει πως κάτι ανάλογο κάνουν στα φυτά για αναζωογόνηση. Βρε λες να λειτουργεί;


6)Για έξτρα όγκο και λαμπερά μαλλιά πρόσθεσε στο σαμπουάν σου λίγο αλάτι!


7)Πέταξε το conditioner και άρχισε να χρησιμοποιείς έλαιο καρύδας! Ενυδατώνει εξίσου (όχι μόνο τα μαλλιά) και είναι φυσικό! Θέλουμε κάτι άλλο;


8)Αν θελήσεις να απολαύσεις ένα πολύ ζεστό ντους το οποίο θα ξηράνει την επιδερμίδα σου, τότε πριν μπεις στο μπάνιο πέρασε στην επιδερμίδα σου jojoba oil που θα προστατεύσει το δέρμα σου!


9)Μέλι στα σπυράκια! Αν ξυπνήσεις συντροφιά με ένα σπυράκι, τότε βάλε λίγο μέλι και δες το να παίρνει την κατιούσα!


10)Μασάζ στο πρόσωπο για σφριγηλή επιδερμίδα! Το μασάζ στο πρόσωπο βοηθά στη τόνωση των κυττάρων απελευθερώνει κολλαγόνο και βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας.


11)Για την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων ενυδάτωσης από την επιδερμίδα, βρέξε με ζεστό νερό ένα πανάκι και στη συνέχεια τοποθέτησε το στο πρόσωπο. Έτσι, με τη θερμότητα, οι πόροι ανοίγουν και είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν τις ευεργετικές ιδιότητες της εκάστοτε κρέμας ή μάσκας.


12)Τέλος, για να φαίνονται τα φρύδια πιο "γεμάτα", πέρασε τους ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης!

Δες το Part 1 εδώ!
Δες το Part 2 εδώ!

4 σχόλια:

  1. ωω τι ωραία!!Και με ωραία σχολιάκια!!Μερικα τα ήξερα,άλλα τα έμαθα!!thank you!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ!
      μόλις έγινα μέλος του blog σου!
      :)
      είσαι κούκλα!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία tips! αυτό με το μέλι δεν το ήξερα, εγώ βάζω scrub τοπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις