4+1 Τρόποι για να απαλλαχθείς από τους μαύρους κύκλους




1)Κοιμήσου αγγελούδι μου!





Ο ύπνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο εάν θα έχεις ή όχι μαύρους κύκλους. Κοιμήσου αφού έχεις αφαιρέσει από το πρόσωπο σου το μακιγιάζ έτσι ώστε μεγαλώνοντας να μην αποκτήσεις μάτια με πρηξίματα.

2)Φάε όλο το φαΐ σου!


Προς Θεού! Δεν σου λέω να αρχίσεις να τρως ότι βρεις μπροστά σου! Άρχισε να κάνεις μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιέχει φρούτα, λαχανικά (βιταμίνες), όσπρια και πολύ πολύ πολύ νερό! Οι μαύροι κύκλοι συχνά οφείλονται στην έλλειψη βιταμίνης Κ αλλά και εάν έχεις αναιμία (έλλειψη σιδήρου).

3)Επιτέλους, κόψε το ρημάδι!


Σου έχω πει σε τόσα άρθρα ομορφιάς ότι το κάπνισμα δεν ομορφαίνει! Πάρε σήμερα την απόφαση και απαλλάξου από την κακή συνήθεια. Το κάπνισμα προκαλεί αγγειακά προβλήματα που μπορεί όχι μόνο να απειλήσουν τη ζωή σου, αλλά και να κάνει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια πιο εμφανή άρα και πιο έντονα.

4)Τρέχα στο μανάβη!


Πέρα από το ότι ο μανάβης μπορεί να είναι και ωραίος στη τελική...τώρα έχεις έναν ακόμα λόγο να επισκέπτεσαι το μανάβικο. Αγγούρια! Οι φέτες αγγουριού μειώνουν το πρήξιμο και ανανεώνουν  την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Τοποθέτησε μια φέτα σε κάθε μάτι, ξάπλωσε για 10-15 λεπτά και χαλάρωσε. Μπορείς να το κάνεις καθημερινά. Η πατάτα είναι μια ακόμα homemade λύση. Μπορείς να αλέσεις μια ωμή πατάτα και να βάλεις το πολτό στα μάτια σου για μερικά λεπτά ενώ έχεις ξαπλώσει.

4+1)Και ας παγώσεις!


Τύλιξε ένα παγάκι σε ένα πανί  και τοποθέτησε το με τον ίδιο τρόπο που σου είπα πριν. Το ίδιο κόλπο μπορείς να το δοκιμάσεις με παγωμένα φακελάκια τσαγιού αλλά και με ένα παγωμένο κουτάλι


2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον πόστ...Και ειδικά αυτό που λές για το τσιγάρο έχεις δίκιο σε όσα λες το διαπίστωσα μίας και ήμουν χρόνια καπνίστρία το έκοψα και τώρα βλέπω την διαφορά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις