6 Σημάδια ότι είσαι "εθισμένη" στα καλλυντικά

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να μακιγιάρονται και να έχουν ωραία καλλυντικά για να το πετύχουν. Ορισμένες φορές όμως, το παρακάνουμε και θέλουμε να έχουμε ότι κυκλοφορεί στην αγορά, αγοράζοντας συνέχεια κραγιόν, σκιές, ρουζ κτλ ακόμα και αν δεν μας χρειάζονται πραγματικά. Δες κάποια σημάδια που θα "ομολογήσουν" ότι έχεις πάθει εθισμό στην αγορά καλλυντικών.



ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ


Η κάθε γυναίκα είναι λογικό να έχει από ένα βαλιτσάκι-νεσεσεράκι ή ένα συρτάρι-ντουλάπι όπου αποθηκεύει τα καλλυντικά της. Αν διαπιστώσεις ότι πλέον τα καλούδια σου δεν χωράνε στη συρταριέρα σου, τότε υπάρχει πρόβλημα.  Αντί να αγοράσεις συνεχώς καινούρια, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πετάξεις τα παλαιότερα και να κρατήσεις αυτά που χρησιμοποιείς περισσότερο. Και χώρο θα γλιτώσεις αλλά και δεν θα υπάρξει κίνδυνος να πάθεις μόλυνση από καλλυντικά που έχει περάσει η ημερομηνία χρήσης τους.

ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Αν αγοράζεις αποκλειστικά καλλυντικά, σε πιάνει άγχος να τα βρεις και τα κρύβεις από τους γνωστούς σου γιατί ξέρεις ότι θα σε "κράξουν" επειδή αγόρασες το 78ο κραγιόν, τότε σου συστήνουμε να κάνεις ένα διάλειμμα.

ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ

Αν έχεις προϊόντα διπλές και τριπλές φορές στο ίδιο χρώμα τότε κάτι πρέπει να κάνεις. Για παράδειγμα αν έχεις 20 κόκκινα κραγιόν και 10 μπλε σκιές και δεν είσαι make up artist τότε πρέπει να σταματήσεις τέτοιες αγορές και να χρησιμοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις.

ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ


Εάν δεν μπορείς να βγεις να απλώσεις τα ρούχα χωρίς να μακιγιαριστείς σημαίνει πως έχεις εθιστεί. Σε όλες μας αρέσει να είμαστε περιποιημένες και όμορφες, αλλά γυμναστήριο και μακιγιάζ δεν πάνε μαζί! Άφησε την επιδερμίδα να πάρει μια ανάσα και να "ξεκουραστεί".

Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ MAKE UP


Αν κατάλαβες ότι όλη την ημέρα σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο τον περνάς βλέποντας βίντεο ομορφιάς ή κοιτώντας προϊόντα μακιγιάζ. Έχεις αργήσει να κοιμηθείς για να βλέπεις tutorials; Κάνε ένα διάλειμμα και ασχολήσου με κάτι άλλο.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ



Αν είσαι make up junkie, τότε ένα από αυτά που κάνεις ένα να αφιερώνεις στα καλλυντικά σου ξεχωριστούς χώρους (μια ολόκληρη ντουλάπα, πάρα πολλά κουτιά κτλ). Σίγουρα το να τα έχεις τακτοποιημένα είναι μια καλή τακτική αρκεί να μην το παρακάνεις δίνοντας όλο και περισσότερο χώρο από το δωμάτιο σου σε cosmetics! 



Εμείς σας αγαπάμε όπως και να είστε! <3 
Στο κάτω κάτω όλες μας περνάμε από μια τέτοια φάση, που ψαχνόμαστε για να δούμε τι μας ταιριάζει και γεμίζουμε με άχρηστα καλλυντικά. Φρόντισε να το καταλάβεις νωρίς, πριν ξοδέψεις μια περιουσία! 

Φιλάκια κορίτσια! 

12 σχόλια:

  1. ooh God είμαι εθισμένη...μόνο που δεν βάφομαι όλη την ώρα...κανένα καλό κέντρο απεξάρτησης ξέρεις;Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!!

      ρε κουκλα ολες οι beauty bloggers είμαστε απ λιγο εως πολυ!

      ^.^

      φιλακιααα

      Διαγραφή
  2. Το μόνο που δεν κάνω είναι να είμαι βαμένη όλη την ώρα.. όλα τα υπόλοιπα μου θύμησαν εμένα :/

    Έχω διαγωνισμούλη, έλα να πάρεις μέρος αν θες!
    toothfairygardy.blogdpot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xixixixi i'm addicted (ektos apo to vapsimo olh thn wra)... :) ela k apo mena an 9es!!! :) http://beauty-inpink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αχ ειναι τλκ και αυτο ενας εθισμος!

      εγινα μελος του blog σου! ;)

      σε ευχαριστω που επισκεφθηκες το δικο μου!

      Διαγραφή
  4. pwwwwwwwww eimai e8ismenh nai to paradexomai XAXAXAXXAXA!!!!!! EKTOS OTI DE BAFOMAI OLH MERA !!!!! mhpws na kanoume oles mazi ena group therapy !!!!xaxaxaxa an de eixame kollhma de 8a kaname kai blog !!!!! alla maresoun ta atima ti na kanw :P !!!! polu wraio post bravo sou!!!! perna mia bolta kai apo to diko mou molis ksekinhsa filia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις εγινα μελος σου! καλη αρχη ευχομαι!

      σε ευχαριστω παρα πολυ!!

      οπως λες και εσυ εχουμε blog γτ εχουμε αυτη τη τρελα!!! χαχα

      τα φιλια μου!!!

      Διαγραφή
  5. διαβάζοντας τα παραπανω βλέπω ειμαι σε καλο δρομο, το μονο που κανω ειναι να βλεπω βιντεακια στο you tube . ωραια αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα εσυ εισαι καλα ναι!

      αλι σε εμας! :p

      ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ!

      Διαγραφή
  6. μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε πιο σοβαρά;;;;;;!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα δν ξερω!!
      και να ξεκολλησουμε, θα κολλησουμε με κατι αλλο!

      γυναικες ειμαστε αλλωστε ;)

      Διαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις