Τι Να Προσέχετε στα Καλύτερα Βερνίκια Νυχιών


Τι Να Προσέχετε στα Καλύτερα Βερνίκια Νυχιών
Με τόσα διαφορετικά χρώματα και τόσες μάρκες στην αγορά είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιο θα σας ταιριάζει καλύτερα. Εδώ είναι μερικά κλειδιά που θα πρέπει να κοιτάζετε όταν επιλέγετε το καλύτερο βερνίκι για εσάς:
Χρώμα
Τι θα ήταν ένα βερνίκι νυχιών χωρίς επιλογή στο χρώμα; Η επιλογή της σωστής απόχρωσης μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ιδιαίτερα απ’τη στιγμή που υπάρχουν τόσα διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε! Ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιλέξετε χρώμα είναι να βασίσετε την επιλογή του χρώματος στην περίσταση που σχεδιάζετε να βάψετε τα νύχια σας.

Για δραματικές περιπτώσεις:Επιλέξτε τολμηρές και δραματικές αποχρώσεις, όπως πιο σκούρες αποχρώσεις σε κόκκινο και μπλε.

Για καθημερινή χρήση: Επιλέξτε πιο ουδέτερους τόνους, όπως το ροζ και το μπεζ ή ακόμα και πιο φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου.

Για ειδικές περιπτώσεις: Προτιμήστε τις λαμπερές, φανταχτερές και ελκυστικές αποχρώσεις!

Ο γενικός κανόνας είναι να βάφετε τα νύχια των ποδιών σας με πιο σκούρα απόχρωση, αλλά όχι πάντα. Είναι καλύτερα να τα βάφετε με μια ροζ απόχρωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να τραβήξετε την προσοχή στο υπέροχο πεντικιούρ σας!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ξεχάστε τον κανόνα που λέει ότι πρέπει να βάψετε τα νύχια σας στο ίδιο χρώμα με τα ρούχα που φοράτε. Επιλέξτε το χρώμα με βάση τη διάθεση και την προσωπικότητά σας.

Ειδικές συνθέσεις
Τα βερνίκια νυχιών προσφέρουν έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αν θέλετε ένα που να δυναμώνει τα νύχια σας, τότε επιλέξτε οπωσδήποτε κάποιο που να τα δυναμώνει. Αυτό σε συνδυασμό με μια ενδυναμωτική βάση θα διατηρήσει τα νύχια σας σκληρά και θα τα εμποδίσει να σπάνε.
Επίσης, στο εμπόριο κυκλοφορούν βερνίκια νυχιών που στεγνώνουν αμέσως για να επιλέξετε. Αν είστε από εκείνες που βιάζονται και που έχουν λίγο χρόνο, αυτά τα βερνίκια είναι ό, τι πρέπει για εσάς! Η πρώτη στρώση στεγνώνει σχεδόν αμέσως και παρόλο που η δεύτερη στρώση μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο από την πρώτη, στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα απ’ότι τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών.
Έπειτα υπάρχουν τα βερνίκια νυχιών που βοηθούν ενάντια στο ξεφλούδισμα ή που δεν ξεφλουδίζουν. Ενώ πολλές γυναίκες δεν έχουν παρατηρήσει αισθητή διαφορά όταν χρησιμοποιούν ιδιαίτερα το βερνίκι νυχιών (συνήθως η επάνω βάση απλώνεται μετά το χρώμα κάτι που εμποδίζει το ξεφλούδισμα), αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές μάρκες και να δείτε αν βοηθούν ενάντια στο ξεφλούδισμα, δεν έχετε να χάσετε τίποτα δοκιμάζοντας!

Κάτω Βάση κι Επάνω Βάση

Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημαντικότητα μιας κάτω ή επάνω βάσης. Η βάση θα δυναμώσει και θα προστατεύσει τα νύχια σας από την καταστροφή που προκαλεί το βερνίκι νυχιών, ενώ θα σταθεροποιήσει και θα διατηρήσει το χρώμα σας. Χρησιμοποιείστε τις κάθε φορά που βάφετε τα νύχια των χεριών ή των ποδιών σας.

Άσχετα απ’τη μάρκα του βερνικιού που επιλέγετε, καθώς είναι το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών, να θυμάστε πάντα ν’απλώνετε περισσότερες λεπτότερες στρώσεις παρά μια παχιά στρώση. Θα κρατήσει περισσότερο με περισσότερες λεπτές στρώσεις βερνικιού, ενώ ο χρόνος που χρειάζεται να στεγνώσει είναι σχεδόν ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις