"Black Friday" τι είναι και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις μεγάλες προσφορές



Πρόκειται για μια ημέρα προσφορών που συμβαίνει στην Αμερική και αρχίζει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου.

Οι Αμερικανοί εκείνη την ημέρα, συρρέουν στα εμπορικά καταστήματα για να κάνουν ψώνια σε απίστευτα καλές στιγμές! Ουσιαστικά, γίνεται ένας χαμός από πελάτες που πανικοβάλονται και μαλώνουν για το ποιος θα αγοράσει τι!

Γιατί ονομάστηκε Black Friday; Πολλοί επιχειρηματίες αναφέρουν πως εκείνη ουσιαστικά η μέρα τους αποφέρει ένα μεγάλο κέρδος αλλά συγχρόνως, λόγω του απίστευτα μεγάλου αριθμού πελατείας, δημιουργούνται ζημιές και ποδοπατιούνται για την αγορά ενός προϊόντος.

Ακόμα και εμείς μπορούμε να επωφεληθούμε από την ημέρα, για να κάνουμε αγορές από online stores. Καλό είναι να είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter των εταιριών που σας ενδιαφέρουν ούτως ώστε να ενημερωθείτε έγκαιρα για την προσφορά και να προλάβετε αυτά που επιθυμείτε. Έως τώρα, τα καταστήματα που γνωρίζω για τις προσφορές τους είναι η Sigma και το Forever 21, το οποίο έχει ήδη αρχίσει κάνοντας μια διαφορετική προσφορά καθημερινά μέχρι και την επόμενη Παρασκευή.

Μερικές συμβουλές για τις αγορές που θα κάνετε:

-Αποφασίστε καταρχάς τι χρειάζεστε. Τσεκάρετε τα e-stores που γνωρίζετε και σας αρέσουν και αποφασίστε τι θα αγοράσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε και τις δικές σας wishlists για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε στο καλάθι σας αυτά που θέλετε!

-Καλό είναι να επωφεληθείτε από πολύ μειωμένες τιμές. Για παράδειγμα, αν έχετε "ζαχαρώσει" ένα παλτό που κάνει πάνω από 100 δολάρια, είναι ευκαιρία τώρα να το αγοράσετε!

-Για να δείτε online deals μπορείτε να ψάξετε σε αυτή την ιστοσελίδα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις