*NONIQUE* Βιολογικά προϊόντα

Καλημέρα beauties!

Εδώ και αρκετό καιρό είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την γερμανική εταιρεία Nonique η οποία διαθέτει βιολογικά καλλυντικά. 



Έτσι λοιπόν, τέσταρα την αναζωογονητική σειρά που έχει αντιοξειδωτική δράση. Ας αρχίσουμε με το

serum ενυδάτωσης εντατικής θεραπείας energy το οποίο περιέχει bio-Noni*, bio-Aloe Vera*, bio-Γκρέιπφρουτ*, bio-Γκουαράνα* και bio-Μάνγκο! Προορίζεται για μεικτούς τύπους επιδερμίδας και υπόσχεται ενυδατώση και σφριγηλότητα. 

Η γνώμη μου: Καταρχάς, η σειρά αυτή λόγω των συστατικών της, έχει μυρωδιά εσπεριδοειδών, όχι όμως πολύ έντονη. Το συγκεκριμένο serum έχει λεπτόρρευστη υφή, απλώνεται αρκετά εύκολα, απορροφάται και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Έμεινα ευχαριστημένη ωστόσο όπως είπα πριν λόγω της μυρωδιάς του, δεν ξέρω αν θα άρεσε σε όλες, γιατί έχει αυτή την "ξινίλα" των εσπεριδοειδών. Η τιμή του είναι προσιτή, στα 6,95 € για 50ml!


Άλλο ένα προϊόν που δοκίμασα ήταν το Υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου energy που έχει την ίδια μυρωδιά αλλά πολύ πιο ελαφριά για τύπους δέρματος όπως μικτό -λιπαρό, κηλίδες, σπυράκια και στίγματα. Σαν υγρό σαπούνι έχει ήπια δράση. Το μόνο αρνητικό του για εμένα είναι ότι δεν είναι αρκετά παχύρρευστο με αποτέλεσμα να φεύγει αρκετή ποσότητα αν δεν προσέξεις. Το μεγαλύτερο θετικό του η πολύ καλή τιμή του, στα  3,95 € για 100ml!


Τέλος, δοκίμασα το Βάλσαμο χειλιών tropical που έχει και αυτό αντιοξειδωτική δράση. Διαθέτει bio-Noni*, bio-Aloe Vera*,  bio-έλαιο Καρύδας* και bio-εκχύλισμα Ανανά* και προσφέρει προστασία με διάρκεια ενυδάτωσης. Είναι κατάλληλο για εύθραυστα και ξηρά χείλη που παραμένουν προστατευμένα  και διατηρούν την απαλότητά τους. Υπόσχεται ότι ενυδατώνει και προστατεύει από τις ζημιογόνες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η ζέστη ή το κρύο και την ακτινοβολία UVA.  
Προσωπικά, το αγάπησα λόγω της "καλής δουλειάς" που έκανε στα χείλη μου αλλά και γιατί είναι διάφανο και μπορώ να το φορέσω ακόμα και με το κραγιόν μου. Η μυρωδιά του μοιάζει με το κοκτέιλ pina colada και δεν με τρέλανε.  Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι κοστίζει μόνο 1,95 € και κρατάει "για πάντα"! 


Γενικά, η εταιρεία Nonique προσφέρει προσιτές τιμές σε βιολογικά προϊόντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που έχει. Θεωρώ πολύ καλό ότι διαθέτει αρκετές σειρές που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας αλλά και σε διαφορετικές ηλικίες!

Αυτά από εμένα, φιλιά!

1 σχόλιο:

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις