6+1 Beauty tips!



1)Η επιδερμίδα είναι σημαντικό να είναι ωραία. Κανένα foundation δεν μπορεί να σας δώσει την τέλεια επιδερμίδα, καθώς σημαντικότερο ρόλο παίζει η διατροφή, η κληρονομικότητα και κατά πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας. Πρώτα απ'όλα, πριν να τοποθετήσετε την βάση make up, πρέπει να ενυδατώσετε καλά την επιδερμίδα του προσώπου σας. Παίζει στα αλήθεια σημαντικό ρόλο για να έχετε μια σωστή κάλυψη.

2)Απλώστε την ενυδατική με ένα πινέλο. Καλά διαβάσατε! Με ένα πινέλο! Αυτό θα βοηθήσει στο να απλωθεί η κρέμα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο αλλά και μετά την εφαρμογή του foundation η επιδερμίδα σας θα είναι πιο λαμπερή.

3)Δεν χρειάζεται να είστε μεγάλη σε ηλικία για να χρησιμοποιείτε μια κρέμα ματιών. Μερικοί μακιγιέζ μάλιστα την χρησιμοποιούν για να δώσουν μια πιο έντονη λάμψη σε εκείνη την περιοχή.

4)Το σημαντικότερο στο μακιγιάζ (με ότι και να σχετίζεται, βλέπε πρόσωπο-μάτια-χείλη κλπ) είναι να  κάνετε καλό blending (ανάμιξη των χρωμάτων και των υφών).

5)Ακόμα και αν μισείτε την πούδρα, αν είναι να βγείτε μια φωτογραφία, παίζει πολύ σημαντικό παράγοντα. Εφαρμόστε την κυρίως στο μέτωπο και στην περιοχή γύρω από την μύτη.

6)Για τις περισσότερες από εμάς είναι πολύ πιο εύκολο να τονίσουμε τις γωνίες και τα ζυγωματικά μας με ένα bronzer παρά να τονίσουμε τα "μήλα" μας με ρουζ. Κάνετε αυτό ακριβώς που σας αρέσει και πετυχαίνετε  περισσότερο.

7)Σημαντικά τα πινέλα! Αν θέλετε να βαφτείτε σωστά, πρέπει να χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία μακιγιάζ προκειμένου τα χρώματα και υφές των καλλυντικών να έχουν την καλύτερη απόδοση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις