New hypnose mascara by Lancôme!


[Η αγαπημένη μου μάσκαρα ]   :)











Ματια που καθηλωνουν, μασκαρα για απολυτο glamour αποτελεσμα


Η 1η* mascara για "Star βλεφαρίδες". Πλούσιος όγκος, αισθησιακή καμπύλη από τη ρίζα ως την άκρη. *από τη Lancôme
Δυνατός όγκος, έντονες καμπύλες. Η Lancôme αποκαλύπτει το μυστικό για πραγματικά κινηματογραφικό βλέμμα, που δεν είναι άλλο, από τον συνδυασμό της καινοτομίας στο βουρτσάκι: Οι επίπεδες πλευρές ντύνουν τις βλεφαρίδες με το προϊόν σε πλούσια ποσότητα, χαρίζοντας έντονο, δυνατό όγκο και οι λοξές πλευρές με μακρύτερες ακίδες διαχωρίζουν και μακραίνουν τις βλεφαρίδες προσδίδοντας αισθησιακές καμπύλες. Η απόχρωση “Black Diamond" ντύνει τις βλεφαρίδες με ένα μαύρο που ιριδίζει σαν ταφτάς.

Παίζοντας με την ισορροπία μεταξύ δύο τύπων κεριών η Hypnôse Star συνδυάζει 2 συνθέσεις σε μια ανάλαφρη υφή για:
• Απίστευτα glamorous όγκο
Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα διαφορετικά μαλακά κεριά που γλιστρούν στις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες εξασφαλίζοντας αλάνθαστη εφαρμογή για ονειρεμένο όγκο και ταυτόχρονα τέλειο διαχωρισμό. Βλεφαρίδες τόσο όμορφες που ζαλίζουν! 
• Αισθησιακές καμπύλες
Τα σκληρά κεριά σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ στην επιφάνεια της βλεφαρίδας και σταθεροποιούν την καμπύλη της. Βλεφαρίδες με τις καμπύλες ενός…pin-up girl! 

Εφαρμογή
Η Hypnôse Star συνδυάζει στο βουρτσάκι της 2 επίπεδες και 2 λοξές πλευρές για καλύτερο αποτέλεσμα. Ξεκινήστε την εφαρμογή πιέζοντας ελαφρά την επίπεδη πλευρά στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων, 'ωστε να απελευθερωθεί η κατάλληλη ποσότητα από το προϊόν. Έπειτα, με τη λοξή πλευρά κα ιτις πιο μακρυές ακίδες απλώστε το προϊόν από τη ρίζα μέχρι τις άκρες με κινήσεις ζινγκ-ζανγκ για να διασφαλίσετε πως η υφή εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες ομοιόμορφα. Χρησιμοποιήστε τόσο προϊόν όσο χρειάζεται για να πετύχετε βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο και έντονη καμπύλη.
Βήματα:
1.Ξεκινήστε από το κέντρο των βλεφαρίδων
2.Έπειτα συνεχίστε την εφαρμογή στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των βλεφαρίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις