Ποιά τσάντα σας ταιριάζει;


Ποιά γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον 10 τσάντες στο σπίτι που περιμένουν να χρησιμοποιηθούν; Όλες μας τις εχουμε χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, αλλά εξαρτάται από το γεγονός ή από την περίσταση. Οι τσάντες θα πρέπει και να ανανεώνονται διαρκώς και να ανανεώνονται, έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με την εκάστοτε τάση της ημέρας.
     Όμως οι τσάντες δεν θα πρέπει να είναι μόνο ένα δηλωτικό μόδας. Οι τσάντες σήμερα πρέπει να είναι λειτουργικές με την έννοια ότι πρέπει να έχουν χώρο για το πορτοφόλι, τα κλειδιά, το κινητό και το μέικ απ μας, αναφέροντας μόνο μερικά απαραίτητα πράγματα που έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της.
     Κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε υπόψην. Το σχήμα του κορμού μας καθορίζει αν το σχήμα ή το μέγεθος μιας τσάντας είναι τα κατάλληλα για εμάς. Επομένως, πώς θα καταλάβουμε ποιά τσάντα είναι κατάλληλη για εμάς;
Το μέγεθος της τσάντας
     Το μέγεθος δεν θα πρέπει να είναι μόνο λειτουργικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και συμμετρικό προς το ύψος και το βάρος σας. Για παράδειγμα, μια κοντή γυναίκα με μια μεγάλη τσάντα φαίνεται αστεία, όπως επίσης και μια ψηλή γυναίκα με μια χαριτωμένη, μικροσκοπική τσάντα. Αν η τσάντα σας είναι κρεμαστή στον ώμο στόχος είναι να καταλήγει ακριβώς γύρω από τους γοφούς σας. Η τσάντα πρέπει να επαινεί και να κολακεύει τη μέση σας.
Τύποι τσαντών
     Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι τσαντών για να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας και αυτόν που ταιριάζει στον σωματότυπό σας. Μερικοί πολύ δημοφιλείς τύποι είναι:
     Τσάντα μεταφοράς: Αυτές οι τσάντες είναι αυτές που χρειάζεστε όταν έχετε να μεταφέρετε πολλά πράγματα, όπως η φόρμα της γυμναστικής, το νερό και η πετσέτα. Οι τσάντες μεταφοράς είναι πολύ καλά κατασκευασμένες και συνήθως έχουν ορθογώνιο σχήμα. Είναι τσάντες ώμου, αν και πολλοί την κρατούν σαν σακούλα για ψώνια (π.χ. από το χέρι). Είναι πολύ της μόδας στις μέρες μας και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε εφόσον το
μέγεθός της είναι κολακευτικό για εσάς.
    Τσάντα ώμου: Είναι το μεγαλύτερο στυλ τσαντών μεταφοράς. Είναι τσάντες χειρός και είναι πολύ μεγάλες, τόσο πολύ που μια γυναίκα κάτω του ύψους των 1, 64 cm μπορεί να κουραστεί. Να προσέχετε αν έχετε μικρότερο ανάστημα και να το λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά σας.
     Τσάντα μισοφέγγαρο: Κι αυτές οι τσάντες είναι μεγάλες, αλλά έχουν σχήμα μισοφέγγαρου σε αντίθεση με τις ορθογώνιες. Και σε αυτή την περίπτωση αν ανήκετε στις γυναίκες με μικρότερο ανάστημα ξανασκεφτείτε το κατά την αγορά μιας τέτοιας τσάντας (εκτός κι αν είναι φανταστική).
     Φάκελοι: Οι φάκελοι είναι η συνηθισμένη τσάντα που παίρνει μια γυναίκα μαζί σε ένα γάμο ή σε ένα κοκτέιλ πάρτυ. Είναι τέλειες για κάθε γυναίκα και για κάθε περίσταση, αν και οι τσάντες φάκελοι κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα μέγεθος που δεν είναι μόνο κατάλληλο όταν χρειαστεί να τοποθετήσετε μέσα πράγματα (το μέικ απ σας, ταυτότητα, χρήματα, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα κ.τ.λ.), αλλά και ότι ταιριάζει με τον σωματότυπο και το ύψος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις