Οι 7 πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ φέτος το φθινόπωρο


  • Το είδαμε στους μεγαλύτερους οίκους μόδας (Gucci, Rochas, Givenchy κ σε άλλους). Τα χείλη βαμμένα σε αποχρώσεις του δαμασκηνί, του βαθύ κόκκινου (burgundies). Τόλμησε να τα φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο. Απλά, δώσε έμφαση σε αυτό το κομμάτι το προσώπου σου και άσε σε ουδέτερες αποχρώσεις τα μάτια και το πρόσωπο. 
  • Ο οίκος Lanvin έκανε τάση την έντονη γραμμή eyeliner στα μάτια. Κάνει το βλέμμα γατίσιο, σέξυ και προσθέτει μια νότα από μυστήριο. Αν είναι η πρώτη φορά που θα το βάλετε, σίγουρα δεν θα πετύχει αλλά practise και θα τα καταφέρετε!                 
  • Στις πασαρέλες του Alexander Wang, ο Derek Lam, Jil Sander και Altuzarra τα φρύδια των μοντέλων ήταν απολύτως φυσικά και παχιά! Και όμως! Η τάση στο λεπτό φρύδι, έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Αφήστε τα τσιμπιδάκια και κάνετε τα φρύδια σας παχιά. Αν έχετε λεπτά φρύδια και δεν μεγαλώνουν, απλά τονίστε τα με μολύβι!             
  • Όλο το πρόσωπο ένα χρώμα. Φέτος, πολύ στη μόδα είναι να υπάρχει μονοχρωμία στο πρόσωπο. Επιλέξτε λοιπόν, μια ροζ-κοραλλί απόχρωση που θα πλησιάζει το χρώμα των χειλιών σας και τοποθετήστε τη στα μάτια και στα μάγουλα. Είναι πανεύκολο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το τέλος της ημέρας!            
  • Τα καφέ smokey eyes είναι must! Ξέρω οι περισσότερες από εμάς όταν ακούμε smokey το μυαλό μας πηγαίνει στο μαύρο χρώμα.Ο οίκος Burberry το δήλωσε ξεκάθαρα! Για να επιτύχετε λοιπόν αυτό το αποτέλεσμα, αρκεί να τοποθετήσετε ένα bronzer στα μάτια και να κάνετε γωνίες σε σκούρες καφέ αποχρώσεις. 
                        
  • Αναδείξετε τα μαγουλάκια! In fashion, είναι ακόμα να έχετε υγιή ροζ μαγουλάκια σαν να γυρίσατε από μια έντονη προπόνηση! Απλά μην το παρακάνετε με το ρουζ, γιατί θα παραπέμπετε πιο πολύ σε κλόουν.

  • Χρησιμοποιήστε ματ κραγιόν! Trend για φέτος το φθινόπωρο είναι το ματ κραγιόν. Τολμήστε τις ζωντανές αποχρώσεις του ρουζ που κολακεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις