6 tips για να απλώσεις σωστά το make-up foundation


  • ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ - Οποιοδήποτε make up θα δείξει άσχημα σε μια ξηρή επιδερμίδα. Φρόντισε να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου πριν τοποθετήσεις το foundation. Για να δημιουργήσεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα primer.
  • ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ - Πολλές από εμάς κάποια στιγμή φορέσαμε το λάθος χρώμα make up και καταλήξαμε σαν κλόουν. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να πας στο κατάστημα με τα foundations και να δοκιμάσεις επάνω σου το κατάλληλο χρώμα. Αντί να το δοκιμάσεις στο χέρι, προτίμησε να δεις πως φαίνεται στο σαγόνι σου. Τις περισσότερες φορές, το χρώμα του προσώπου μας διαφέρει από αυτό του σώματος μας.
  • ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ - Είτε χρησιμοποιήσεις τα δάκτυλα σου, είτε πινέλα, είτε σφουγγαράκι για να απλώσεις αυτή την θαυματουργή κρεμούλα που ονομάζεται make up, φρόντισε να τα διατηρείς πεντακάθαρα! 
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ - Δημιουργώντας "τελίτσες" με το foundation στο μέτωπο, στα μάγουλα, στο πηγούνι και έπειτα απλώνοντας τις, θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
  • ΚΑΛΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ - Αυτό που ονομάζουμε blending! Φρόντισε να απλώσεις καλά το make up κάτω από το σαγόνι μέχρι και το λαιμό ώστε να μην φαίνεται η διαφορά με το δέρμα σου.
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ - Βασικό για να κρατήσει στην επιδερμίδα σου είναι να τοποθετήσεις πούδρα. Με ένα μεγάλο πινέλο λοιπόν, άπλωσε μια διαφανής πούδρα προκειμένου να έχεις ένα φυσικότερο αποτέλεσμα. 

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει ένα δώρο για σένα στο μπλογκ μου.

    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς πολλές κοπέλες δυσκολεύονται στην επιλογή του χρώματος και όπως λες το καλύτερο είναι να μιλήσουν σε μία ειδικό! Πολύ καλό άρθρο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις