5 tips για να διαλέξεις το κατάλληλο κραγιόν

⇨ ΣΧΗΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ
Πέρα από το χρώμα της επιδερμίδας σου, σημαντικός παράγοντας για να διαλέξεις το κατάλληλο κραγιόν είναι το σχήμα που έχουν τα χείλη σου.  Γενικά, όσο πιο σκούρα απόχρωση έχει ένα κραγιόν τόσο μικραίνει τα χείλη ενώ οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα. Γι'αυτό σκέψου τι αποτέλεσμα θέλεις να έχεις.

⇨Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Όταν πρόκειται να διαλέξεις το χρώμα του κραγιόν, σκέψου ότι καλό θα ήταν να μην το αγοράσεις μόνο για να το φορέσεις μία φορά αλλά αντιθέτως να είναι ένα χρώμα που θα το ξαναβάλεις αρκετές φορές. Μια καλή επιλογή είναι να πάρεις μια απόχρωση που δεν διαφέρει πάρα πολύ από το φυσικό χρώμα που έχουν τα χείλη σου. 




⇨ΜΕΣΑΙΟΙ ΤΟΝΟΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Εάν η επιδερμίδα σου ανήκει σε αυτούς τους τόνους, τότε σίγουρα σου ταιριάζει το φούξια, το κόκκινο, το ροδακινί ή και το καφέ. 


 ⇨ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Εάν είσαι μελαχρινή, προτίμησε το σκούρο κόκκινο γιατί θα σου πηγαίνει πολύ! Ακόμη οι ρουμπινί αποχρώσεις αλλά και αυτές του κόκκινου κρασιού θα δείξουν ιδανικά σε εσένα. Τέλος, στις περισσότερες από εσάς ταιριάζουν και οι nude αποχρώσεις και σίγουρα το πιο ακατάλληλο χρώμα για την σκουρόχρωμη επιδερμίδα είναι το πορτοκαλί κραγιόν!

⇨ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Εάν είσαι αρκετά "άσπρη" τότε προτίμησε τις Nude αποχρώσεις αλλά και αυτές του ροζ και του ροδακινί.  Γενικά εσύ που ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία σου ταιριάζουν οι ανοιχτές- "απαλές" αποχρώσεις. Βεβαίως και μπορείς να φορέσεις ένα σκούρο κραγιόν για μια πιο rock εμφάνιση!

⇨ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ
Στη τελική, καμία σημασία δεν έχουν τα προηγούμενα εάν σε κάνει να νιώθεις καλά ένα χρώμα. Γι αυτό, απλά να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει αλλά μην ξεχνάς και το παράγοντα τι σου αρέσει και θα σε κάνει να έχεις αυτοπεποίθηση!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλές πληροφορίες!Λόγω του χρώματος της επιδερμίδας μου, που είναι μεταξύ μέτριας και σκούρας, μου πάνε αυτά τα χρώματα που προτείνεις!Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε τόνους του πορτοκαλί ή nude, αν και έχω καλοσχηματισμένα χείλη (ναι! έχω κι ένα καλό).Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις