5 tips για να διαλέξεις τη τσάντα που σου ταιριάζει.

  1. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ - Κάποιοι λένε ότι το τσαντάκι σου πρέπει να μιμείται το σχήμα του σώματος σου ενώ άλλοι λένε πως αυτή δεν είναι μια σωστή τακτική. Γενικά, το τσαντάκι σου πρέπει να κολακεύει το σώμα σου (για παράδειγμα ένα μεγάλο τσαντάκι δεν ταιριάζει σε μια λιλιπούτεια παρουσία)                
  2. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ - Εμείς οι γυναίκες -κακά τα ψέματα- κουβαλάμε μαζί μας ένα "σπίτι"! Όλα μας φαίνονται απαραίτητα και χρήσιμα. Βέβαια, μια μεγάλη τσάντα που θα χωράει όλα αυτά, αισθητικά μπορεί να παραπέμπει πιο πολύ σε τσάντα θαλάσσης! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ένα πολύ μικρό τσαντάκι καθώς ούτε αυτό είναι πρακτικό. Επιλέξτε μια μετρίου μεγέθους τσάντα.                                                                                                       
  3. ΤΟ ΧΡΩΜΑ- Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν μαύρη, καφέ η σκούρα μπλε τσάντα καθώς πηγαίνουν με τα περισσότερα χρώματα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διαλέξετε ένα χρώμα το οποίο θα κάνει αντίθεση με αυτά που φοράτε και θα αποτελεί μια νότα με έντονο χρώμα! Τολμήστε το!                                                                             
  4. Η ΥΦΗ ΤΗΣ- Σημαντικό είναι να σας είναι ευχάριστη η υφή της τσάντας σας. Αν δεν προσέχετε και τόσο τα πράγματα σας διαλέξτε μια τσάντα με δέρμα δεδομένου ότι θα κρατήσει περισσότερο από μια πλαστική. Υπάρχουν πολλές τσάντες που αν και σκληρές, είναι πολύ στυλάτες.                                                       
  5. ΟΙ ΘΗΚΕΣ- Εφόσον επιλέξετε μια μεγάλη τσάντα για να μεταφέρετε όλα αυτά τα πράγματα που επιθυμείτε να έχετε μαζί σας, μην αμελήσετε τον παράγοντα "θήκες-τσέπες". Δεν θέλετε να υπάρχει ένα χάος ανοίγοντας την τσάντα σας έτσι? Διαλέξετε λοιπόν να έχει τσεπούλες για να αποθηκεύετε σε ξεχωριστούς χώρους τα αντικείμενα σας.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις