ΤΟ LBD (little black dress) και πως μπορείς να το φορέσεις!

  1. Little Black Dress-η αλλιώς το μαύρο φορεματάκι σου που μπαίνει όλες τις ώρες. Είναι ένα εξαιρετικά κομψό και ευέλικτο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σου. Σχεδιαστές μόδας, διασημότητες και μοντέλα, όλοι ορκίζονται ότι αυτό το μοναδικό φόρεμαμπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού. Παραλλαγές αυτού του φορέματος μπορείτε να βρείτε πολλές, διαλέξτε ποιο ταιριάζει στη προσωπικότητα σας!
  2. Η Pencil φούστα-για εκείνες που θέλουν να αναδεικνύουν και να τονίζουν το όμορφο σώμα και τις καμπύλες τους.
  3. Το φόρεμα ballon-για εκείνες που έχουν να κρύψουν την κοιλίτσα αλλά να δείξουν τα καλλίγραμμα πόδια τους! Επιλέξτε το μήκος που σας ταιριάζει και αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις απλά φορέστε ένα εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό.
  4. Η φαρδιά ζώνη-Εάν έχετε όμορφη λεπτή μέση και θέλετε να την αναδεικνύετε, φορέστε μια φαρδιά ζώνη κάτω από το στήθος και συνδυάστε την με το μαύρο φόρεμα και φυσικά τα ψηλοτάκουνα σας!
  5. Το μακρύ φόρεμα-Αν δεν έχετε λεπτά πόδια, φορέστε ένα μαύρο φόρεμα ως τον αστράγαλο και φροντίστε να είναι εντυπωσιακό στο επάνω μέρος. Για παράδειγμα μπορεί να έχει έναν ώμο ή να είναι στράπλες! Ό,τι και να φορέσετε μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Γιατί για μια κομψή εμφάνιση "less is more"!

2 σχόλια:

  1. Έτσι όπως τα λες είναι.Ευχαριστούμε για τις συμβουλές.Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναικά χωρίς LBD στην ντουλάπα της ή μήπως υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)
    προσωπικα έχω τετοια κομματια γιατι ειναι safe επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις