Τι προϊόντα χρησιμοποιώ για τα μαλλιά μου (review)




Καλησπέρα φίλες μου
Φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ. Καταρχάς, πλέον δεν τα βάφω. Τελευταία φόρα που τα έβαψα ήταν ακριβώς πριν από 2 χρόνια. Σαφώς και οι βαφές ταλαιπωρούν τη τρίχα αλλά και εμάς αφού πρέπει να πηγαίνουμε τουλάχιστον κάθε μήνα κομμωτήριο για την ρίζα.
Στο πλύσιμο λοιπόν των μαλλιών χρησιμοποιώ εδώ και και πολύ καιρό το Sunsilk τέλεια λείανση, σας το συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό καθώς τα μαλλιά μετά το λούσιμο είναι μαλακά σαν μετάξι!


Για όσες το έχετε απορρίψει συστήνω εναλλακτικά το NIVEA straight & easy. Κάνει εξίσου καλή δουλειά και δεν χρειάζεται μαλακτική καθώς και τα μαλλιά ξεμπλέκονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα μαλακά. 



Για conditioner μαλλιών χρησιμοποιώ την Sunsilk για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Αρκετά καλό! 




Αυτή την περίοδο για μάσκα μαλλιών χρησιμοποιώ την Mάσκα μαλλιών με shea butter Le Petit Marseillais που μυρίζει μελάκι!Πολύ καλή!

Τέλος για ίσια μαλλιά προτείνω το nivea straight and easy! Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν δεν χρειάζεται να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Φυσικά δεν τα κάνει "πιρούνι" αλλά τα δαμάζει καλά έτσι ώστε να μην φριζάρουν και να διατηρούν την λείανση τους!


Σαφώς και τα μαλλία μπορεί να ταλαιπωρούνται το καλοκαίρι από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας αλλά δεν χρησιμοποιούμε τόσο συχνά πιστολάκι και ψαλίδι!


ΦΙΛΙΑ xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις