Καλοκαιρινά τρικ μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις


Το καλοκαίρι αλλάζει τους κανόνες μακιγιάζ και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις θαύματα με τα κατάλληλα τρικμακιγιάζ.

Διάβασε παρακάτω τα καλοκαιρινάτρικ μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις γιανα είσαι πάντα κούκλα.

Μαυρισμένη μου θεά: μια υγιής καιφυσική λάμψητο λεγόμενο χρωματάκιείναι τέλειο για το καλοκαίριΌτανόμως φτάσεις να δείχνεις σαν να ήρθεςαπό την Αφρικήτότε το όλο λουκκαταστρέφεται και εσύ δυστυχώςχάνεις την ηλιοκαμένη σου λάμψη

Το μυστικό εδώ είναι ναχρησιμοποιήσεις τo μπρόνζερ σου στασημεία εκείνα που σε βλέπει ο ήλιοςκαι θα έπαιρνες χρωματάκι όπως ημύτητο πηγούνιτα μάγουλα και όχινα καλύψεις όλο σου το πρόσωπο με χρώμα για να δείχνεις μαυρισμένη.


Βλεφαρίδες ψηλά στον ουρανόθέλεις βλέμμα που ξεσηκώνει χωρίς πολύ προσπάθειαΤότε τώρα που έπιασαν οι ζέστες και δεν μπορείς να παστώνεσαι στη μάσκαρα δεν έχεις παρά να απλώσεις μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα σε φυσικό χρώμα στιςβλεφαρίδες σου που θα δημιουργήσει ένα φυσικό wet λουκ στο βλέμμα σου χωρίςνα φαίνεται ότι πέρασε μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να βαφτείς.

Γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλίδι ή με το κουτάλι αλά Μιράντα Κερ και αν δεν θέλεις να βάλεις διαφανή μάσκαρα ρίξε λίγο νερό στις βλεφαρίδες σου για wet και natural λουκ!


Υγρό μου μάτι: το υγρό eye liner είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό eye liner. Για να απλώσεις σωστά το υγρό πάρε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι και ζωγράφισε την γραμμή πάνω από το βλέφαρο και στη συνέχεια «πέρασε» από επάνω και σχημάτισε την γραμμή με το υγρό eye liner έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά τέλειο σαν της Ρις! Το υγρό άι-λάινερ δίνει ένα υγρό σέξι λουκ και στο βλέμμα σου!


Μεγάλωσε το βλέμμα σου: για να μεγαλώσεις το βλέμμα σου έχεις να κάνεις ένα και μόνο πράγμα: να επενδύσεις στο λευκό άι-λάινερ που σου μεγαλώνει το μάτι και το κάνει να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.Το λευκό άι-λάινερ σε στερεή μορφή είναι ό,τι πρέπει για να δώσεις στα μάτια σου την προσοχή που χρειάζονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις