10 τρόποι για να αποκτήσετε τέλειο δέρμα


  1. Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντηλιακή προσώπου με συστατικά αντι-γήρανσης έτσι ώστε να κρατάτε το δέρμα σας νεανικό.
  2. Φορέστε γυαλιά ηλίου. Προσπαθήστε να φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου με UV 400, δεδομένου ότι προσφέρουν μέχρι και 100% UV προστασία . Σύμφωνα με μια έρευνα η έκθεση των ματιών στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καρκίνο του δέρματος.
  3. Ανανεώνετε την αντηλιακή κρέμα. Δεδομένου ότι μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή στη πισίνα ή ακόμα και με τον ιδρώτα, το αντηλιακό χάνει τις προστατευτικές ιδιότητες του κ αφήνει το δέρμα σας εκτεθειμένο στον ήλιο.
  4. Αλλάξτε το καθαριστικό προσώπου. Το καλοκαίρι λόγω της ζέστης το δέρμα μας παράγει περισσότερη λιπαρότητα κ έτσι το να βγάλουμε σπυράκια είναι κάτι πολύ πιθανό. Γι'αυτό λοιπόν χρησιμοποιείστε ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού και μάλιστα συνίσταται να είναι oil-free που θα κρατήσει τους πόρους ανοιχτούς και απαλλαγμένους από σκόνη και βακτηρίδια.
  5. Χρησιμοποιείστε lip balm με SPF.
  6. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι αφού τότε οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο επιζήμιες.
  7. Αντί να αποκτήσετε bronze look μέσω της ηλιοθεραπείας είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι μαυρίσματος.
  8. Ενυδατώστε τα πέλματα σας. Χρησιμοποιήστε καθημερινά μια ελαφρόπετρα έτσι ώστε να απαλλαγείτε από το τραχύ δέρμα αλλά και τα νεκρά κύτταρα σε εκείνη την περιοχή. Έπειτα  τοποθετήστε ενυδατική κρέμα.
  9. Φορέστε καπέλο. Ένα καπέλο με φαρδύ γείσο θα προστατέψει το πρόσωπο σας από τον επιβλαβή ήλιο (βοηθάει ακόμα στο να μην ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών σας)
  10. "Διώξτε" τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας. Είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση με ένα scrub στο πρόσωπο σας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Η ζέστη του καλοκαιριού προκαλεί ιδρώτα γεγονός που οδηγεί σε συσσώρευση των νεκρών κυττάρων του δέρματος (θαμπή όψη της επιδερμίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις