10 ιδέες για sexy μακριά μαλλιά


  1. Ρίξτε τα μαλλιά σας στο πλάι. Είτε αφήνοντας τα φυσικά είτε έχοντας τα φορμάρει με αφρό. Στη συνέχεια επιλέξτε από που θα αφήσετε τα μαλλιά σας σύμφωνα με το ποιο είναι το καλύτερο προφίλ σας.
  2. Τι λέτε για μια αλογοουρά? Για να την κάνετε να φαίνεται επιμελώς ατιμέλητη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξτε με μια χοντρή βούρτσα τα μαλλιά σας πίσω (χαλαρά, όχι σφιχτά). Αφού τελειώσετε ψεκάστε με λακ για τέλειο φινίρισμα.
  3. Τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω για απόλυτη θηλυκότητα.  Καταρχάς, θα χρειαστεί να τα ισιώσετε τελείως με μια μασιά-σίδερο. Έπειτα, περάστε μια μικρή ποσότητα ζελέ σε όλο το μάκρος των μαλλιών. Για περισσότερη διάρκεια, αφού έχετε τραβήξει προς τα πάνω τα μαλλιά από το πρόσωπο σας, ψεκάστε λακ.
  4. Πλεξίδα στα μαλλιά σαν στέκα. Για να πετύχετε αυτό το look θα χρειαστεί να πάρετε από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας 2 τούφες. Πάρτε την αριστερή και κάνετε μια γαλλική πλεξίδα γύρω από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας και σταθεροποιήστε το με ένα τσιμπιδάκι. Αργότερα, πάρτε την άλλη τούφα και κάνετε πάλι μια γαλλική πλεξίδα και στερεώστε την στο πάνω μέρος του κεφαλιού σαν στέκα.
  5. Τραβήξτε τα πίσω σε ένα κότσο. Δημιουργήστε έναν απλό κότσο (όπως αυτόν που κάνουμε στη παραλία) και αφήστε μερικά τουφάκια μπροστά να "πετάνε".
  6. Σέξυ είναι επίσης και οι διαχρονικές μπούκλες. Αλλά αν τις θεωρείτε συνηθισμένες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε σπαστές μπούκλες μόνο μερικές τούφες από τα μαλλιά σας. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό!
  7. Παίξτε με το μήκος των μαλλιών σε σχέση με τον ώμο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε στη μια πλευρά των μαλλιών σας (εκεί που θέλετε να δείχνουν πιο κοντά) μεγάλες μπούκλες με χοντρά ρολά! Από την άλλη πλευρά οι μπούκλες θα είναι μικρότερου μεγέθους και πιο "σπασμένες" έτσι ώστε να μην κοντύνουν τα μαλλιά.
  8. Βελτιώστε την φυσική όψη των μαλλιών σας (ελαφρά κύμματα). Βρέξτε τα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με ένα σπρέι διαμόρφωσης. Μετά, τυλίξτε τυχαία τουφάκια σε σίδερο για μπούκλες.
  9. Για μαλλιά "βγήκα μόλις από την θάλασσα".  Πάρτε αφρό απλώστε τον στα μαλλιά, και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να τα σγουρίνετε.
  10. Πιάστε 2 μικρές τούφες γύρω από το κεφάλι σας και πιάστε τα πίσω. Τα μαλλιά που είναι κάτω μπορείτε να τους δώσετε έναν ελαφρύ κυματισμό με ένα σίδερο προκειμένου να αποκτήσετε ένα πιο ρομαντικό look.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις