Βιάζεστε;Tips για γρήγορο μακιγιάζ


Δεν είναι απαραίτητο να περνάτε ώρες στο μπάνιο σας για να βγείτε τελικά από εκεί όμορφη και περιποιημένη, ειδικά οι μαμάδες με μικρά παιδιά που δεν έχουν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους. Με τις παρακάτω συμβουλές θα γλυτώσετε και χρόνο και χρήματα.

Τα πολλά προϊόντα βαραίνουν το μακιγιάζ και δεν προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, ειδικά αν δεν είστε επαγγελματίας του είδους, το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε στρώματα από προϊόντα μακιγιάζ που δεν κολακεύουν καθόλου το πρόσωπο.
Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε στο νεσεσέρ σας είναι λίγα και καλά.
1. Ένα concealer για κάτω από τα μάτια για να φωτίσετε τους μαύρους κύκλους, αν έχετε ξηρό δέρμα μπορείτε να το απλώσετε και στα σημεία που υπάρχουν σκιές για να μειώσετε την ένταση τους, για παράδειγμα γύρω από τα ρουθούνια της μύτης, κάτω από τα χείλη, στους κροτάφους, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Εδώ θέλει προσοχή, για να έχετε ένα φυσικό και ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα θα πρέπει να δουλεύετε καλά το concealer ώστε να σβήνει απαλά εκεί που τελειώνει.
2. Ένα make up ή μια ενυδατική με χρώμα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Απλώστε το απαλά με το παράμεσο δάχτυλο ή με ένα σφουγγαράκι δουλεύοντας στα απαραίτητα σημεία του προσώπου και όπως και το concealer θα πρέπει να σβήνει απαλά εκεί που τελειώνει για να μην δημιουργούνται «λεκέδες».

3. Ένα ρουζ, σε απαλό χρώμα, την ημέρα τα πολύ φωτεινά χρώματα δεν κολακεύουν το πρόσωπο. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματος επιλέξτε 1 το πολύ 2 τόνους πιο σκούρο που να έχει και λίγο ροζ χρώμα μέσα, γιατί το ροζ προσφέρει νεανική λάμψη υγείας.
4. Χρησιμοποιώντας πάλι το ρουζ με το αντίστοιχο πινέλο, απλώστε κοφτές πινελιές στα άνω βλέφαρα, αμέσως θα δείτε διαφορά στο βλέμμα.
5. Μια απλή μάσκαρα που να μην βαραίνει τις βλεφαρίδες και να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Στο καθημερινό μακιγιάζ οι έντονες βλεφαρίδες δεν κολακεύουν και δείχνουν τα μάτια κουρασμένα.

6. Ένα μολύβι φρυδιών, τα καλοσχηματισμένα φρύδια γλυκαίνουν το πρόσωπο και προσφέρουν εντυπωσιακό βλέμμα ακόμα και αν τα μάτια είναι φυσικά βαμμένα. Απλώστε το μολύβι φρυδιών με απαλές κινήσεις (μην διαγράψετε τα φρύδια γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα), γεμίστε μόνο τα σημεία που χρειάζονται για να είναι τα φρύδια ομοιόμορφα. Ακόμα και αν έχετε μαύρες τρίχες στα φρύδια αποφύγετε το μαύρο χρώμα, επιλέξτε ένα πολύ σκούρο καστανό.
7. Ένα κραγιόν ή lip gloss, νωρίτερα απλώστε το make up ή το concealer στα χείλη και μετά το κραγιόν σας. Έτσι θα έχει διάρκεια και θα παραμείνει σταθερό μέσα στο περίγραμμα των χειλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις