Τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας


Τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας

Έξυπνες συμβουλές για καλύτερη οργάνωση

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Πολλά καλλυντικά στην κατοχή τους και φυσικά οι περισσότερες το παραδέχονται. Το θέμα είναι τι γίνεται σε περίπτωση που έχουν τα πάντα αλλά δεν μπορούν να τα βρουν καθώς γύρω τους όλα είναι ακατάστατα…

Πάντως, αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Αναρωτιέστε με ποιο τρόπο; Είναι σημαντικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να φτιάχνετε το συρτάρι του μακιγιάζ σας.
Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει αρχικά να αδειάσετε το περιεχόμενο του συρταριού ή του νεσεσέρ, και να ρίξετε μία προσεκτική ματιά σε αυτά που έχετε. Πετάξτε αυτά που δεν σας χρειάζονται και εκείνα που έχουν αλλοιωθεί από το χρόνο.
Κραγιόν με σπασμένα ή ραγισμένα πώματα μπορούν να κοπούν και να τοποθετηθούν σε ένα από τα ειδικά κουτιά για τα χάπια.
Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά με τα πολλά χωρίσματα και να αδειάσετε εκεί όλα τα μισοτελειωμένα κραγιόν. Έτσι, θα δημιουργήσετε μια παλέτα με διαφορετικά χρώματα.
Εάν έχετε χάσει τα καπάκια από τα μολύβια για τα χείλη και τα μάτια, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα διάφανο τσαντάκι με φερμουάρ.
Πετάξτε τα καλλυντικά που έχετε εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πλύντε ή αντικαταστήστε τα σφουγγάρια και τα πινέλα του μακιγιάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις