Απαλά χείλη για φίλημα


Είναι εύκολο να το κάνετε. Πρώτον, απομακρύνετε κάθε ξηρό κομμάτι, τρίβοντας απαλά την επιδερμίδα των χειλιών με μία πετσέτα, ένα απολεπιστικό προϊόν ή μια οδοντόβουρτσα.
Στη συνέχεια, φροντίστε να έχετε πάντα ένα Lip balm ή ένα ενυδατικό lip gloss μαζί σας - στην τσάντα σας, στο γραφείο, την τσέπη ή το κομοδίνο σας. Παντού! Με αυτό τον τρόπο υπάρχει μια συνεχόμενη πηγή ενυδάτωσης για τα χείλη. Είναι επίσης χρήσιμο να επαλείφετε μια μικρή ποσότητα, για να δίνετε στα χείλη ακριβώς τη σωστή λάμψη ακριβώς πριν από τη μεγάλη στιγμή.
Ωστόσο, μη χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα προϊόντος κατά την εφαρμογή, αν επιθυμείτε να "στερεώσετε" το χρώμα. Τα βαριά, παχύρευστα προϊόντα στα χείλη σας είναι αρκετά αποτρεπτικά - κανείς δεν θέλει να τρώει μισό κιλό lip balm όταν ενδίδει σε ένα φιλί! Μην το παρακάνετε σ'αυτήν την περίπτωση! Το ίδιο ισχύει και για αστραφτερά προϊόντα με βαριά χρώματα, ή με κολλώδη υφή. Κρατήστε τα εκθαμβωτικά lipstick για μια βραδιά, η οποία δε θα τελειώσει με ένα παθιασμένο αποχαιρετιστήριο φιλί και ο συνοδός σας φεύγοντας δε θα μοιάζει σα να φίλησε κλόουν. Αγαπάμε τα έντονα χείλη αλλά είναι καλύτερα σε περιστάσεις που δεν περιλαμβάνουν φιλί.
"Κλειδώστε" την ενυδάτωση στα χείλη σας! Τα χείλη ξηραίνονται απίστευτα γρήγορα όταν είστε αφυδατωμένοι. Προκειμένου να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι πρέπει να καταναλώσετε υγρά (π.χ. νερό) περιορίζοντας ταυτόχρονα, όσο μπορείτε, τα ποτά με αλκοόλ και καφεΐνη, που προκαλούν αφυδάτωση. Επιπλέον, η κακοσμία του στόματος εμφανίζεται συχνότερα όταν είστε αφυδατωμένοι κι έχετε ξηρό στόμα - κανένα καλό φιλί δεν έρχεται με άσχημη αναπνοή
Τέλος, απλά χαλαρώστε! Τα σφιγμένα χείλη δεν είναι κατάλληλα για φίλημα. Τα χαλαρωμένα και περιποιημένα χείλη είναι απαραίτητα εάν θέλετε ένα αξέχαστο φιλί.
Τώρα που τα χείλη σας είναι σε άριστη κατάσταση για ένα καλό φιλί, λάβετε αυτές τις προτάσεις σοβαρά υπόψη σας, για να δίνετε ακόμα καλύτερα φιλιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις