Μυστικά ομορφιάς που κρύβουν οι σταρ


Πολλά έχεις ακούσει για τα μυστικά ομορφιάς των σταρ. Ξέχασε τις κρέμες με χαβιάρι και τα πανάκριβα προϊόντα αφού το μυστικό για να δείχνεις σαν τις σταρ, βρίσκεται στα απλά. Το θέμα είναι ποια είναι εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που τα διάσημα κορίτσια δε θέλουν να σου αποκαλύψουν και αυτά ακριβώς θα διαβάσεις παρακάτω και γίνε μια κούκλα με τις ευλογίες τους!
Αντζελίνα Τζολί: θαυμάζεις εκτός των άλλων και τα υπέροχα λεία και μεταξένια μαλλιά της; Ε λοιπόν το μυστικό ομορφιάς της Αντζελίνα είναι ότι δεν χτενίζεται! Όχι ότι δε χτενίζεται ποτέ αλλά φροντίζει να χτενίζεται σπανίως.
Άφησε τη μαλακτική σου όπως η Ριάνα για τέλεια μαλλάκια!
Άφησε τη μαλακτική σου όπως η Ριάνα για τέλεια μαλλάκια!
Όσο για τα χείλη της, χρησιμοποιεί λιπ μπάλμ με βάση το έλαιο καρύδας και την αφρικανική πατάτα αλλά και τα άνθη χαμομηλιού, το οποίο όχι μόνο ενυδατώνει τα σέξι χείλια της αλλά χρησιμοποιεί και σαν δροσιστικό αναπνοής αφού σιχαίνεται τις τσίχλες! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή αφού έτσι δε χαλάει και τα αστραφτερά δοντάκια της!
Τζούλιαν Μούρ: στα 50 της η Τζούλιαν μπορεί να καυχιέται ότι είναι απίστευτα κούκλα, αλλά ποιο είναι το μυστικό της; Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα όπως η Μουρ τότε ένας είναι ο εχθρός από τον οποίο πρέπει να προστατευτείς: ο καυτός ήλιος. Φοράει πάντα αντηλιακό όταν βγαίνει στον ήλιο και περπατάει πάντα κάτω από σκιά για να διατηρήσει την επιδερμίδα της τέλεια. Και εσύ φρόντισε να προστατεύεσαι κάτω από τον καυτό ήλιο, απλώνοντας σχολαστικά την ενυδατική σου στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο!
Ριάνα: leave in! Το μυστικό της Ριάνα για τέλεια μαλλάκια δεν είναι άλλο από το κοντίσιονερ που δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Για να αποφύγει το κορίτσι το πιστολάκι και το ισιωτικό μαλλιών, αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών της. Άπλωσε το κοντίσιονερ στην παραλία πριν το μπάνιο και μετά και μην το ξεβγάζεις! Ακόμη και η μαλακτική σου κρέμα, καλό είναι να απλώνεται πριν τη βουτιά στη θάλασσα έτσι ώστε όταν βγεις από το νερό τα μαλλάκια σου να είναι σούπερ μαλακά …φυσικά! Ακόμη η Ριάνα για να τα προστατεύσει από τον ήλιο και το αλάτι τα μαζεύει ψηλά και τα φροντίζει ενώ παράλληλα είναι σούπερ σέξι με αυτό το καλοκαιρινό λουκ!
Κέιτ Χάντσον: λατρεία για το φρύδι! Η Κέιτ κρατάει το μυστικό της μητέρας της: "Μην αφήσεις κανέναν να σου πειράξει το φρύδι. Και κανέναν να σου το βάψει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα πολύ σκούρο φρύδι". Εσύ δεν έχεις παρά να φροντίζεις μόνη σου τα φρύδια σου να είναι καλοσχηματισμένα. Πώς; Εμπιστεύσου τους εδικούς μια φορά για να σου δώσουν σχήμα στο φρύδι και μετά "καθάρισε" μόνη σου τις τριχούλες που προεξέχουν έτσι ώστε να μην αλλάζεις συνέχεια αισθητικούς και ο καθένας κάνει ότι θέλει στο φρύδι σου. Γιατί δεν αποκλείεται να σε τσουρομαδίσουν. Όσο για το "γέμισμα" με μολύβι φρυδιών καλό θα είναι να γίνεται με προσοχή και να φροντίσεις η απόχρωση που θα διαλέξεις να ταιριάζει τέλεια με τη φυσική απόχρωση των φρυδιών σου.
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις